Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı beIN Sports HD 1 canlı izle! 11'ler açıklandı...

Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. İki takımın taraftarı maçı canlı izlemenin yöntemlerini araştırıyor. Son haftalarda çıkış yapan iki İstanbul temsilcisi, galibiyet serilerini sürdürme hedefinde. Öte yandan, gerek Beşiktaş’ta gerekse Fatih Karagümrük’te eksik oyuncular öne çıkıyor. Önder Karaveli ile Volkan Demirel müsabakaya dönük son çalışmalarını tamamladı. Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı ne zaman? Maçın yayın bilgileri ve 11’ler…

Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı beIN Sports HD 1 canlı izle! 11'ler açıklandı...
Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı beIN Sports HD 1 canlı izle! 11'ler açıklandı...
GİRİŞ 18.01.2022 19:00 GÜNCELLEME 18.01.2022 19:28

İki İstanbul temsilcisinin karşılaşması, Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı yayınlanacak. Maç öncesi iki ekip de taktik ve teknik anlamda son pürüzler üzerine çalışıyor. Sezonun ilk devresinde oynanan müsabakayı Beşiktaş, 10 kişi kalmasına rağmen kazanmıştı. 48. dakikada takımın yeni transferi Salih Uçan kırmızı kart görmüş ve maçın büyük bölümünde takımını eksik bırakmıştı. Beşiktaş ise, ilk yarıda Alex Teixeira’nın ayağından buldukları golle galibiyete ulaşan taraf olmuştu. O dönem, Fatih Karagümrük’ü Francesco Farioli; Beşiktaş’ı da Sergen Yalçın yönetiyordu. Aradan geçen süreçte iki takım da teknik heyette değişikliğe gitti. Karagümrük’e Volkan Demirel; Beşiktaş’a altyapı hocası Önder Karaveli getirildi. İki hoca da önceki hafta rakiplerine karşı galip gelmesini bildi. Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı ne zaman? Maçın yayın bilgileri, 11’ler ve karşılaşmanın hakemleri…

FATİH KARAGÜMRÜK BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Fatih Karagümrük Beşiktaş Maçı Ne Zaman?

Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı 18 Ocak Salı günü saat 20.00’de beIN Sports HD 1 kanalında canlı yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Digitürk kullanıcıları 77. kanaldan, uygulama üyeleri de internet aracılığıyla maçı takip edebilir. Maça, Fatih Karagümrük Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda ev sahipliği yapacak. Bir dönem, Kara Kartal da Vodafone Park inşa edilirken maçlarını Olimpiyat’ta oynuyordu.

Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı ne zaman?

Fatih Karagümrük Beşiktaş Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Fatih Karagümrük Beşiktaş maçını canlı izlemek isteyen futbolseverlerin, Digitürk aboneliğinin bulunması veya beIN Connect adlı internet uygulamasına üye olmaları gerekmektedir. Bunun dışında, Haber7 Maç Merkezi sayfasından maça dair tüm gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı nasıl canlı izlenir?

Fatih Karagümrük Beşiktaş Maçının 11’leri

Teknik heyetleri bekleyen en güç durumlardan biri de hafta içi oynanacak maçlara uygun kadro belirlemek. Futbolcular, son oynadıkları müsabakadan ötürü yorgun; teknik heyetler de sahaya en ideal 11’le çıkmanın yolları üzerine yoğunlaşıyor. Öte yandan, Fatih Karagümrük’te Lucas Biglia ile Zukanovic kart cezalısı oldukları için Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Bu da, Volkan Demirel’i köşeye sıkıştıran detaylardan biri sayılabilir. Fatih Karagümrük Beşiktaş maçının 11’leri:

FATİH KARAGÜMRÜK: Viviano, Durmaz, Emre Mor, Borini, Bistrovic, Balkovec, Dursun, Uğur, Bekaroğlu, Caner, Karamoh

BEŞİKTAŞ: Ersin, Vida, Necip, Rosier, Rıdvan, Souza, Pjanic, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Maça dair dikkat çeken bir diğer detay da, iki takımın bazı kemik oyuncularının oynayamayacak olması. Örneğin, takımın ve Süper Lig'in golcülerinden Pesic yedeklerde bekliyor.

Fatih Karagümrük ile Beşiktaş’ın Eksikleri

FATİH KARAGÜMRÜK: Davide Biraschi, Derrick Luckassen, Ervin Zukanovic, Biglia, Kerim Frei, Ahmed Musa

BEŞİKTAŞ: Mert, Welinton, Umut, Atiba, Emirhan, Kevin N’Koudou

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel

Fatih Karagümrük Beşiktaş Maçının Hakemleri

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet adresinde Fatih Karagümrük Beşiktaş maçının saha içi ve saha dışı hakemleri paylaşıldı. Gün içerisinde VAR ve AVAR hakemleri de yayınlandı:

  • Halil Umut Meler (Hakem)

  • Kemal Yılmaz (1. Yardımcı Hakem)

  • Volkan Ahmet Narinç (2. Yardımcı Hakem)

  • Kutluhan Bilgiç (Dördüncü Hakem)

  • Sarper Barış Saka (VAR)

  • Alper Çetin (AVAR)

  • Burak Olcar (AVAR)

  • Muhittin Boşat (Gözlemci)

  • Levent Karabudak (Temsilci)

  • Ahmet Sula (Temsilci)

  • Alper Yücel (Temsilci)

Güncel Puan Durumu

Beşiktaş, 21 haftalık süreçte 32 puan toplayarak ligin 7. sırasında yer aldı. Fatih Karagümrük de, 30 puan toplayarak 11. sırada tutundu. İki takım da önceki yılın aksine, beklentilerin bir hayli altında performans sergilerken; teknik direktör değişiklikleri de yapıldı.