Bursaspor BB Erzurumspor beIN Sports Max 1 canlı izle! Maçın yayın bilgisi...

Bursaspor BB Erzurumspor maçı beIN Sports Max 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. İki takımın taraftarı karşılaşma öncesi maçı şifresiz veren kanalları araştırıyor. TFF 1. Lig’de iyi bir grafik çizen Doğu Anadolu ekibi Erzurumspor, zorlu Bursa deplasmanında 3 puana ulaşma hedefinde. Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen ev sahibi ekibin de kazanmaktan başka şansı yok. Bursaspor BB Erzurumspor maçı ne zaman? Maçın yayın bilgileri ve 11’ler…

Bursaspor BB Erzurumspor beIN Sports Max 1 canlı izle! Maçın yayın bilgisi...
Bursaspor BB Erzurumspor beIN Sports Max 1 canlı izle! Maçın yayın bilgisi...
GİRİŞ 16.01.2022 18:16 GÜNCELLEME 16.01.2022 18:16

TFF 1. Lig’de Bursaspor BB Erzurumspor maçı beIN Sports Max 1 kanalında canlı yayınlanacak. Müsabaka öncesi iki takımın taraftarı da maçı şifresiz veren kanalları araştırıyor. TFF 1. Lig’de son haftalara girilirken Süper Lig heyecanı etkisini arttırdı. Önceki yıl bir alt lige düşen Doğu Anadolu ekibi, bu yıl istikrarlı bir oyunla taraftarıyla barışmış durumda. Ligin üst sıralarını zorlayan Erzurum, son derece kritik Bursa deplasmanına gidecek. Diğer taraftan ev sahibi Bursaspor’da işler yolunda gitmiyor. Küme potasında yer alan ekibin kazanmaktan başka çaresi yok. Altınordu’nun 3 puan gerisinde bulunan Marmara temsilcisi, zorlu Erzurum maçında puan veya puanlar çıkarabilmeyi hedefliyor. Bursaspor BB Erzurumspor maçı ne zaman? Maçın yayın bilgileri ve 11’ler…

BURSASPOR BB ERZURUMSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Bursaspor BB Erzurumspor Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Bursaspor BB Erzurumspor maçı 16 Ocak Pazar günü saat 19.00’da beIN Sports Max 1 kanalında canlı yayınlanacak. Ayrıca, TRT Spor kanalında da şifresiz olarak yayın yapılacak. Bunun haricinde, beIN Connect uygulamasında da internet üzerinden naklen takip edilebilecek. Müsabaka, Bursaspor’un evi Timsah Arena Stadyumu’nda oynanacak.

Bursaspor BB Erzurumspor maçı ne zaman?

Bursaspor BB Erzurumspor Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Bursaspor BB Erzurumspor maçını canlı izlemek isteyen futbolseverlerin beIN Sports Max 1 kanalını takip etmesi gerekmektedir. Öte yandan, TRT Spor kanalında da maç anbean seyirciyle buluşturulacak. Müsabakayı internetten takip etmek isteyen futbol tutkunları da, beIN Connect uygulamasını kullanabilir. Bunun dışında, TRT Spor’un internet adresinde de maç yayını yapılacak.

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri

Bursaspor BB Erzurumspor Maçının Hakemleri

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi internet adresinde Bursaspor BB Erzurumspor maçında görev alacak hakemler paylaşıldı. TFF 1. Lig’de VAR ve AVAR uygulaması olmadığı için sadece saha içerisinde görev alacak hakemlere yönelik atamalar yapılıyor. İşte, Bursaspor BB Erzurumspor maçının hakemleri:

  • Murat Erdoğan (Hakem)

  • Ali Can Alp (1. Yardımcı Hakem)

  • Suat Güz (2. Yardımcı Hakem)

  • Veli Karakaya (Dördüncü Hakem)

  • Recep Sürhat Müniroğlu (Gözlemci)

  • Prof. Dr. Mehmet Acet (Temsilci)

  • Atilla Aksoy (Temsilci)

  • Sarper Sur (Temsilci)

Buna göre, maçın orta hakemi Murat Erdoğan olurken; karşılaşmanın gözlemcisi Recep Sürhat Müniroğlu oldu.

Bursaspor BB Erzurumspor Maçının 11’leri

Bursaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna ile BB Erzurumspor’un çalıştırıcısı Erkan Sözeri, maç öncesi taktik ve teknik çalışmalarını tamamladı. İki takım da maça hazır hale gelirken, teknik direktörler sahadaki dağılımı da açıkladı. İşte maçın 11’leri…

BURSASPOR: Erhan, Mert, Luka, Nicolas, Onur, Burak, Kerem, İsmail, Namık, Massimo, Batuhan

BB ERZURUMSPOR: Szumski, Orhan, Mustafa, Mücahid, Ufuk, Estrela, Herolind, Novikovas, Alican, Emircan, Samuel

Bursaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna

Bursaspor ile BB Erzurumspor’un Eksikleri

Konuk takım BB Erzurumspor’da eksik bulunmazken, Bursaspor’un bir oyuncusu sakatlığı nedeniyle bu müsabakada forma giyemeyecek.

BURSASPOR: Ramazan Keskin

BB ERZURUMSPOR: Eksik oyuncu yok

Samsun doğumlu 23 yaşındaki Ramazan, çapraz bağ sakatlığı nedeniyle 163 gündür sahalardan uzak. Bu süreçte 23 maç kaçıran oyuncunun ne zaman sahalara döneceğine dair net bir bilgi yok.

Maçı Şifresiz Veren Kanallar!

TFF 1. Lig’in kırılma müsabakalarından Bursaspor BB Erzurumspor maçı şu kanallarda yayınlanacak:

  • BeIN Sports Max 1

  • BeIN Connect

  • TRT Spor

  • TRT Spor İnternet

Bursaspor BB Erzurumspor maçını yukarıda yer alan kanallardan veya internet adreslerinden izleyebilirsiniz.