Hatayspor Galatasaray Süper Lig 21. Hafta

Haftanın kapanış müsabakası, Hatayspor Galatasaray maçı beIN Sports 1 HD kanalında canlı yayınlanacak. Domenec Torrent’in ilk sınavını heyecanla bekleyen taraftarlar maçı şifresiz veren kanalları araştırıyor. Süper Lig’de 21. haftanın kapanış maçı Hatay’ın ev sahipliğinde oynanacak. İkinci devreye kötü başlangıç yapan Sarı Kırmızılılar galibiyet alarak çıkış yapmayı planlıyor. Hatayspor’da da eksikler öne çıkıyor. Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman? Maçın yayın bilgileri ve 11’ler…

Hatayspor Galatasaray Süper Lig 21. Hafta
Hatayspor Galatasaray Süper Lig 21. Hafta
GİRİŞ 16.01.2022 19:56 GÜNCELLEME 16.01.2022 20:32

BeIN Sports 1 kanalında Hatayspor Galatasaray maçı canlı olarak yayınlanacak. Binlerce futbol tutkunu, iki takımın karşılaşmasını seyretmek için maçı şifresiz veren kanalları inceliyor. Sarı Kırmızılılar, 5 yıllık süreçten sonra ilk kez Fatih Terim’in olmadığı bir maça çıkacak. Hatayspor’un genç ve başarılı teknik direktörü Ömer Erdoğan da, kariyerinde ilk kez Fatih Terim’in olmadığı bir Galatasaray’a karşı mücadele edecek. Yeni Hatay Stadyumu’nda oynanacak müsabaka öncesi nefesler tutuldu. Aslan’da Fernando Muslera’nın sakatlığı devam ederken, takımın kemik oyuncularından bazıları da kadroda yer almıyor. Öte yandan, Hatayspor’un da eksikleri öne çıkıyor. Afrika Kupası’na giden futbolcular ile sakatlıkları bulunan futbolcular bu müsabakada oynayamayacak. Hatayspor Galatasaray maçının 11’leri ve yayın bilgisi…

HATAYSPOR GALATASARAY MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Hatayspor Galatasaray Maçı Ne Zaman?

Hatayspor Galatasaray maçı 16 Ocak Pazar günü saat 19.00’da başlıyor. Karşılaşma, beIN Sports 1 HD kanalında canlı yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Digitürk kullanıcıları 77. kanaldan, internet abonelikleri bulunan üyeler de bağlantı aracılığıyla maçı takip edecek. İnternet yayınının, uydu yayınından 40 saniye geç geldiği biliniyor.

Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman?

Hatayspor Galatasaray Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Hatayspor Galatasaray maçını canlı izlemek isteyen futbol tutkunlarının beIN Sports 1 HD kanalını takip etmesi gerekmektedir. Ayrıca, beIN Connect üyeleri bulunan kimseler de, müsabakayı internet üzerinden canlı izleyebilir. Bunun haricinde, yurt dışında yaşayıp üyeliği bulunan futbolseverler de Hatayspor Galatasaray maçını yaşadıkları ülkenin zaman dilimine göre seyredebilir.

Hatayspor Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar

Hatayspor Galatasaray Maçının Hakemleri

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi internet adresinde Hatayspor Galatasaray maçında görev alacak hakemlerin listesi yayınlandı. VAR ve AVAR hakemleri de paylaşılırken, gözlemci ve temsilcilerin adları da listede yer aldı. Hatayspor Galatasaray maçının saha içi hakemleri, temsilci ve gözlemcileri; VAR ve AVAR hakemleri:

  • Erkan Özdamar (Hakem)

  • Aleks Taşçıoğlu (1. Yardımcı Hakem)

  • Erdem Bayık (2. Yardımcı Hakem)

  • Cihan Aydın (Dördüncü Hakem)

  • Hakan Ceylan (VAR)

  • Mustafa Emre Eyisoy (AVAR)

  • Onur Özütoprak (AVAR)

  • Mustafa Arslan (Gözlemci)

  • Şahsuvar Erbaş (Temsilci)

  • Nurullah Öztürk (Temsilci)

  • Erkan Güldaş (Temsilci)

VAR ve AVAR hakemleri, TFF’nin Riva’daki tesislerinde müsabakayı ekran üzerinden takip edecek. Saha içi hakemleri, gözlemci ve temsilci heyeti de Yeni Hatay Stadyumu’nda görev alacak.

Hatayspor Galatasaray Maçının 11’leri

Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent’in Hatay deplasmanında hangi 11’le başlayacağı günlerdir merak ediliyordu. Öte yandan, Ömer Erdoğan’da ilk kez karşılaşacağı Torrent’e karşı teknik ve taktik anlamda yoğunlaşmış durumda. Hatayspor Galatasaray 11’leri:

HATAYSPOR: Abdullah, Kamil, Fatih, Burak, Samuel, Onur, Ruben, Kamara, Saba, Dylan, Mame

GALATASARAY: İsmail, Taylan, Alpaslan, Van Aanholt, Kerem, Berkan, Cicaldau, Marcao, Emre, Halil, Boey

Galatasaray'dan Duygusal Paylaşım

Galatasaray, hafta içerisinde Niğde-Ankara otoyolunda hayatını kaybeden eski futbolcusu Ahmet Çalık'ı unutmadı. Sarı Kırmızılı ekip, Çalık'ın adını kadroya yazarken; "Sahadaki 11'imiz ve bir fazlası kalbimizde" ifadelerini kullandı.

Hatayspor ile Galatasaray’ın Eksikleri

Öte yandan, her iki takımın eksikleri öne çıkıyor. Afrika Kupası’na giden futbolcular ile sakatlıkları bulunan oyuncular bu müsabakada oynayamayacak.

HATAYSPOR: Munir, Burak, Traore, El Kaabi

GALATASARAY: Fernando Muslera, Luyindama, Nelsson, Kaan, Omar, Babel, Arda, Feghouli, Mostafa, Diagne

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui

Hatayspor’da Munir, Traore ve El Kaabi, Galatasaray’da da Mostafa ve Feghouli Afrika Kupası nedeniyle bir süredir takımdan ayrı. Sarı Kırmızılılarda Omar’ın lisansı ise belirsizliğini koruyor.

Hatayspor Galatasaray Maçını Şifresiz Veren Kanallar!

Süper Lig’in 21. haftasının kapanış müsabakalarından Hatayspor Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar şu şekilde:

  • BeIN Connect France

  • BeIN Connect MENA

  • BeIN Connect Turkey

  • BeIN Sports France 8 HD MAX

  • BeIN Sports MENA 3 HD

  • BeIN Sports Turkey 1 HD

  • BeIN Sports US Espanol

  • BeIN Sports US HD

  • DigiTürk 4K UHD

Yukarıdaki televizyon kanalları ile internet uygulamalarından Hatayspor Galatasaray maçını şifresiz ve canlı olarak seyredebilirsiniz.

Ömer Erdoğan, "Ahmet kardeşimize..."

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Galatasaray'la oynayacakları maç öncesi: "Öncelikle hafta içi kaza sonrası vefat eden Ahmet kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Ailesine ve Konyaspor camiasına başsağlığı diliyorum. Maça gelince, evet yeni bir hocayla Galatasaray takımı sahaya çıkıyor. Orada, geriden oyun kurmaya çalışan; top rakipteyken de merkezi kapatıp kenar hücumlarına müsaade eden bir oyun tespit ettik. Ona göre çalışmalarımızı yaptık. İyi bir hafta geçirdik. Bizim için iyi bir fırsat oldu" ifadelerini kullandı.

Torrent: "Kalbimiz..."

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, Hatayspor deplasmanından önce Ahmet Çalık'ı unutmadı. Torrent: “Yeni kaybımız, genç oyuncu Ahmet Çalık hakkındaki üzüntülerimi belirtmek istiyorum. Bütün kalbimiz ailesi ve sevdikleriyle birlikte” dedi.