Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’in üst sıralarını doğrudan etkileyecek Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Zeki Murat Göle idaresinde, içerde oynadığı son müsabakayı kaybeden Sarı Lacivertliler, kritik Antalya deplasmanına gidiyor. Nuri Şahin ise, art arda gelen mağlubiyetleri unutturmak için zorlu maça büyük önem atfediyor. Ayrıca, maçın hakem kadrosu da TFF tarafından duyuruldu. İşte, Antalyaspor Fenerbahçe maçının muhtemel 11’leri ve iki takımın eksikleri…

Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 14.01.2022 14:22 GÜNCELLEME 14.01.2022 14:22

Galibiyete hasret iki takımın mücadelesi Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Milyonlarca taraftar, ligin kaderine etki edebilecek bu karşılaşmanın yayın bilgilerini araştırmaya başladı. Vitor Pereira’nın vedasından sonra Zeki Murat Göle’nin idaresine geçen Fenerbahçe beklentileri karşılamaktan bir hayli uzak. Nuri Şahin’in Antalyaspor’u da art arda gelen yenilgileri unutturmak ve taraftarıyla barışmak istiyor. Ancak, iki takımın da kadrolarındaki önemli oyuncuların bir bölümünün sakatlıkları devam ediyor. Fenerbahçe’de Altay Bayındır ve Mergim Berisha’nın sakatlıkları öne çıkarken; Antalyaspor’da önemli avantaj sağlayan futbolcularından yoksun. İşte, Antalyaspor Fenerbahçe maçının muhtemel 11’leri ve iki takımın sakat oyuncuları…

Antalyaspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Antalyaspor Fenerbahçe maçı 15 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak. Karşılaşma, Akdeniz temsilcisinin evinde; Antalya Stadyumu’nda başlayacak.

Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman?

Antalyaspor Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Antalyaspor Fenerbahçe maçı beIN Sports 1 kanalında canlı yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Digitürk üyeleri 77. kanaldan, uygulama üyeleri ise internet aracılığıyla bu maçı naklen takip edebilir. Ayrıca, Maç Önü yayını ile ilk 11 bilgisi de ilk olarak aynı adreste paylaşılacak.

Antalyaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Muhtemel 11’ler

Zeki Murat Göle ile Nuri Şahin’i bekleyen bir diğer sınav da ilk 11 oluşturma işlemi. İki antrenör de bu aşamada büyük efor sarf ediyor. İşte, Antalyaspor ile Fenerbahçe’nin muhtemel 11’leri…

ANTALYASPOR: Boffin, Naldo, Kudryashov, Veysel, Güray, Poli, Milosevic, Doğukan, Gökdeniz, Mukairu, Haji

FENERBAHÇE: Berke, Szalai, Min Jae, Novak, Nazım, Mert Hakan, Sosa, Mesut, Pelkas, İrfan, Valencia

Fenerbahçe'nin eksikleri: Mergim Berisha

Antalyaspor ile Fenerbahçe’nin Eksikleri

Merakla beklenen randevu öncesi iki takımın eksikleri öne çıkıyor. Fenerbahçe’de Mergim Berisha; Antalyaspor’da Doğukan Nelik sakatlıkları nedeniyle maç günü hazır olmayabilir. İşte, Nuri Şahin ile Zeki Murat Göle’yi adeta “köşeye sıkıştıran” o eksikler:

ANTALYASPOR

Bahadır Öztürk, Doğukan Nelik, Ufuk Akyol, Ersin Zehir, Harun Alpsoy, Erkan Eyibil

FENERBAHÇE

Altay Bayındır, Miguel Crespo, Arda Güler, Mergim Berisha

İki Takımın Puan Durumu

20. haftada oynanan müsabakaların akabinde, Fenerbahçe; Adana Demirspor mağlubiyetiyle beraber 32 puanla 5. sırada yer aldı. Antalyaspor ise, ilk 20 haftayı 22 puanla 15. sırada tamamladı. İki takım da galibiyete ulaşıp çıkış yapma niyetinde.

Fenerbahçe ile Antalyaspor Arasındaki Son 5 Maç

İlk kez 1982 yılında kozlarını paylaşan Fenerbahçe ile Antalyaspor, aradan geçen 40 yıllık süreçte 57 kez mücadele etti. İki takımın aralarındaki son 5 maç şu şekilde seyretti:

  • Fenerbahçe 2-0 Antalyaspor (Ağustos 2021)

  • Fenerbahçe 1-1 Antalyaspor (Mart 2021)

  • Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe (Kasım 2020)

  • Antalyaspor 2-2 Fenerbahçe (Şubat 2020)

  • Fenerbahçe 0-1 Antalyaspor (Ekim 2019)

Listede de görüldüğü üzere, iki takımın son 5 maçında Fenerbahçe 2 kez; Antalyaspor 1 kez galip geldi. 2 kez ise, sahadan 1'er puanla ayrıldılar.

Maçın Hakem Kadrosu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet adresinden yapılan paylaşımda Antalyaspor Fenerbahçe maçının hakem kadrosu belirlendi. Saha içinde görev alacak hakemler şu şekilde:

  • Atilla Karaoğlan (Hakem)

  • Bahattin Duran (1. Yardımcı Hakem)

  • Ekrem Kan (2. Yardımcı Hakem)

  • Mert Güzenge (Dördüncü Hakem)

Erol Ersoy da, maça gözlemci olarak atanırken; müsabakanın gözlemci ve temsilci heyeti de belli oldu:

  • Erol Ersoy (Gözlemci)

  • Cabir Kaşdemir (Temsilci)

  • Selim Arıcı (Temsilci)

  • Ali Ağılönü (Temsilci)