Erman Toroğlu hangi takımlı? Emekli hakemin tuttuğu takımı duyunca…

A Spor’un popüler yorumcusu Erman Toroğlu’nun hangi takımlı olduğu bilgisi internette hızla yayılmaya başladı. Hakemlik kariyerinden önce uzun yıllar futbol oynayan Toroğlu, gönlünü bir takıma kaptırdı. Futbol oynadığı şehirde 3 farklı takımın camiasından içeri girmesine karşın, o takımı bir türlü unutamadı. Peki, Erman Toroğlu kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, emektar hakemin kısa bir biyografisi…

Erman Toroğlu hangi takımlı? Emekli hakemin tuttuğu takımı duyunca…
Erman Toroğlu hangi takımlı? Emekli hakemin tuttuğu takımı duyunca…
GİRİŞ 30.12.2021 13:30 GÜNCELLEME 30.12.2021 13:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türk futbolunun ünlü figürlerinden Erman Toroğlu’nun hangi takımı tuttuğu ortaya çıktı. Futbola stoper olarak başlayıp, uzun yıllar bu bölgede oynadıktan sonra hakemliğe geçiş yapan Toroğlu’nun hikayesi duyanları şaşırtıyor. Şimdilerde, A Spor’da yorumculuk yapan popüler futbol insanı, görüşleriyle sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Peki, Erman Toroğlu kimdir ve kaç yaşındadır? Dahası, Erman Toroğlu hangi takımı tutuyor? İşte, Toroğlu’na dair merak edilen her şey.

Erman Toroğlu kimdir?

Erman Toroğlu, 24 Kasım 1948’de Mersin’de dünyaya geldi. 73 yaşındadır. Eğitim öğretim hayatını Ankara’da tamamladı. Önce, Ankara Atatürk Lisesi’nden; akabinde Gazi Üniversitesi’ni mezun oldu. Futbola Gençlerbirliği takımının altyapısında başladı. 1969 yılında şehrin diğer büyük takımı MKE Ankaragücü’ne transfer oldu.

8 yıl süreyle Ankaragücü’nün formasını terletti. Daha sonra doğduğu şehrin takımı Mersin İdman Yurdu’na, daha sonra da Şekerspor’a geçti. 1978 yılından 1980’e kadar Şekerspor’da oynadı ve 1980’de emekliye ayrıldı.

Futbol hayatını noktaladıktan sonra camiayı terk etmeyen Erman Toroğlu, takip eden yıllarda hakemlik mesleğine başladı. Uzun yıllar futbol oynadıktan sonra, 9 yıl da hakemlik mesleğini icra etti.

1991’de de bu kez futbolun dışına çıkıp Doğru Yol Partisi’nden Mersin Milletvekilliği adaylığına kalktı. Siyasette tutunamayınca, uzun yıllar futbolun medya tarafıyla ilgilendi. Show TV, Beyaz TV, Lig TV ve A Spor’da görev aldı. Günümüzde de A Spor’daki görevini sürdürmektedir.

Erman Toroğlu evli mi?

Erman Toroğlu, 2017 yılında eski eşi Şükran Toroğlu’dan ayrılmıştır. Şükran Hanım’la ne zaman evlendiğine ilişkin internette net bir bilgi bulunmamaktadır. Bu evlilikten 2 çocuğu olduğu biliniyor.

Erman Toroğlu hangi takımı destekliyor?

Erman Toroğlu, koyu bir MKE Ankaragücü taraftarıdır. Aynı zamanda, futbol oynarken bu takıma uzun yıllar boyunca emek de sarf etmiştir. Hala, yazlığında Ankaragücü’nün meşhur flaması yer alır. Ankara’da Gençlerbirliği ve Ankara Güneşspor gibi ekiplerin formasını terletmesine karşın Ankaragücü’nün koyu bir destekçisidir.

YORUMLAR 2
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    koyu beştaşlıdır.
    Cevapla
  • Cann 2 yıl önce Şikayet Et
    Yuh artık ayıp be adam Beşiktaş düşmanı nasıl da atıyorsun Erman ve Şansal beraber devre arası maraton programında birileri bu Beşiktaş'ı durdursun 11 puan fark oldu decoder satamıyoruz dedi ilk maç 5 kırmızı kart yedik fener şampiyon oldu
    Cevapla