Beşiktaş'ın Fenerbahçe maçı taktiği hazır

Geçen haftaki Kayseri zaferinin üstüne Fenerbahçe derbisini de kazanıp seri başlatmak isteyen Beşiktaş, Fenerbahçe maçı için taktiğini belirledi.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe maçı taktiği hazır
Beşiktaş'ın Fenerbahçe maçı taktiği hazır
GİRİŞ 18.12.2021 07:40 GÜNCELLEME 18.12.2021 07:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta yeni hoca beklenedursun, kulübün en önemli önceliği yarınki Fenerbahçe karşılaşması... Yılın son derbisinde sarı-lacivertli takımın konuğu olacak Kartallar'da geçen hafta geriden gelip 4-2 kazanılan Kayserispor zaferinin öz güveni de var.

Bu motivasyonla derbiye hazırlanıp yine galip gelerek seri başlatmak isteyen siyah-beyazlılarda taktik provalar tüm hızıyla sürerken, oynanacak sistem üzerinde duruluyor. Fotomaç'ın haberine göre, teknik sorumlu Önder Karaveli hücum düşünüyor.

ATIBA, OZİ VE VIDA GÖREVE!
Deplasmanda olmasına rağmen takımı atak sistemi üzerine oynatmanın planlarını yapan Karaveli'nin takımdan oyunu rakip yarı alana yıkıp, topun mutlak hakimi olmalarını istediği kaydedildi. Bol pas yaparak Fenerbahçe'yi yormayı planlayan siyah-beyazlı hocanın, futbolculara mümkün olan her fırsatta şut çekmeleri talimatı verdiği de bildirildi.

Derbiye çıkaracağı ilk 11'i henüz netleştirmeyen Karaveli'nin Atiba, Oğuzhan, Vida gibi isimlerden de arkadaşlarına konuşmalar yapmalarını istediği ifade edildi.

 

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 2
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Taktik maktik sökmez gardaş. Beşiktaş’ın hiç şansı yok.
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    beni bir mac oynat sampiyonluk garantisi veriyorum
    Cevapla