ERMENİ FUTBOLCULAR AZERBAYCAN BAYRAĞINI ÇİĞNEYİP ÜZERİNE TÜKÜRDÜLER

Adını uluslararası Ermeni asıllı terörist Monte Melkonyan'dan alan ve 'Avo' isimli Karabağ ayrılıkçılarının gençlik kulübünün futbol klübündeki sözde 'sporcular'  Can Azerbaycan'ın  bayrağını tek tek, sırayla çiğnedi; en az bir futbolcunun ise yerdeki bayrağa tükürdüğü dikkatlerden kaçmadı.

Dağlık Karabağ'da, Hocavend'de bulunan futbol kulübünün Ermeni oyuncuları yayınladıkları kışkırtıcı videoyu bugün yayınladı. Rus barış güçlerinin varlığının verdiği aşırı güven yüzünden Azerbaycan bayrağını değil, insanlığı da çiğnediler. 

 

Yorumlar 177 Yorum Var
  • Boşnak 23.12.2021 02:12
    Bunlar hayvan bile değil mahlukat,belhum adal.
  • Hayati 20.12.2021 15:46
    Dronlarımızdandan yedikleri golleri hazmedememişler. Hazmedemedikçe tekrarını istiyorlar. Milleti sadıkadan milleti rezilaneye indiler. Bir sporcu bu adi davranışı yapıyorsa FİFA gerekeni en kısa zamanda yapmalı bu adiliğin hesabını sormalı. Amma heyhaat. Ermeni kiim fifa kim?
  • Mümin Ertuğrul 17.12.2021 22:47
    Bunlar zamanında kendilerine kucak açan Osmanlıya ihanet etmiş bir millet.Bunlar ingilizlerin köpekliğini yapan korkak karektersizler.Bunlardan başka ne beklenirki.korkak ,karektersiz ve şereften yoksun zavallılar.Allah bunları kahretsin inşaallah.Hangi bayrak olursa olsun o toplumun ,o devletin ve o milletin simgesidir.Asla hiç bir bayrak ayak altında olmamalı.Bu adi insan müsvetteleri bunu öğrensinler.
  • Dağcı 13.12.2021 23:02
    Zavallılar Ermeniler in gercek yüzü
  • DEDE 13.12.2021 19:17
    Zavallı, aşağılık, korkak, kalleş, ............... HDPKK nın kuzenleri. İşte bu yüzden minik ezik aç pis bir milletcik siniz
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek