Bakan Kasapoğlu'ndan üniversite öğrencilerine müjde: Yeni lig başlatıyoruz

Son dakika haberi: Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, gençlere yönelik yatırımlara ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Kasapoğlu, spor malzemelerinde yerli üretimin artırılacağını vurguladı. Kasapoğlu, üniversite ligi müjdesini verdi.

Bakan Kasapoğlu'ndan üniversite öğrencilerine müjde: Yeni lig başlatıyoruz
Bakan Kasapoğlu'ndan üniversite öğrencilerine müjde: Yeni lig başlatıyoruz
GİRİŞ 10.12.2021 14:58 GÜNCELLEME 10.12.2021 15:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, NTV canlı yayınında gençlere yönelik yatırımlara ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Kasapoğlu, "Katılımcı uygulamaları artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Kasapoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Teknofest'e yönelik ilgi bizi mutlu ediyor. Gençlerimizin gözünde bir ışık var. Her biri pırıl pırıl. Türkiye'nin gençleri bizim için en büyük güç, umut. Gençlerimiz sadece bizim değil tüm insanlığın umudu. 

SPOR MALZEMESİNDE YERLİ ÜRETİM

Spor malzemeleri genellikle ithal ediliyor. Ama biz Bakanlık olarak birkaç yıldan beri çok farklı bir noktaya taşıma gayretindeyiz. Yerli üretime döndürmek için işbirliklerimiz var. İşbirliklerini büyüterek yerli üretimi artıracağız.

OLİMPİYATLARDAKİ MADALYALAR

2021 yılındaki başarılarımızın bundan sonraki başarılar için öncü olduğunu düşünüyorum. Gençlerimiz farklı branşlarda birçok gurur yaşattı. Yeni açılımlarla başarıyı çok daha ileri taşıyacağız. 

Açtığımız ve açılışa hazır olan çok sayıda tesis var. Yeni antrenör ve tesislerde başarıyı artıracağız. 

ÜNİVERSİTELER LİGİ BAŞLIYOR

Bir müjde vermek istiyorum. Üniversiteler ligi başlatıyoruz pazartesi günü. Üniversite kulüplerine bakanlık olarak tam destek vereceğiz. Basketbol, voleybol, futbol ve diğer branşlara da açığız. Yüzme, okçuluk ligi başlatacağız.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 8
  • Ercan AYAN 2 yıl önce Şikayet Et
    İlkokul, ortaokul ve lise kulüplerini de unutmayın Sayın Bakanım.
    Cevapla
  • öneri 2 yıl önce Şikayet Et
    Tüm branşların üniversite ligini başlatın. Türki cumhuriyetlerle ortak bir lig, islam ülkeleri ile ortak bir lig düzenleyin her branşta. Türk olimpiyatları ve İslam ülkeleri olimpiyatları da olsun. Bir sürü spor tesisi yaptınız olimpiyat düzenleyin. Ortadoğu ve kuzey afrika ligi ve olimpiyatları düzenleyin mesela. Ön ve ortadoğu asya olimpiyatları mesela. Asya olimpiyatları veya oyunlar mesela. Sporcuların para kazanmasına vesile olur profesyonel sporcu sayısı artar. Yeni bir istihdam alanı oluşur spor turizminden gelir gelir. Süper fikir.
    Cevapla
  • çepni türkmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Süper Lig ve 1. Lig'deki takımlardan belli bir miktar kesilerek üniversite takımlarına kaynak ayrılmalı
    Cevapla
  • vakit kaybetmeden 2 yıl önce Şikayet Et
    tez zamanda başlasın.
    Cevapla
  • Fikri geldiiii 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok büyük bir sıkıntımız var. Bazı yerli ürünler ve çin malı ürünler resmen döküntü, çöp. Bir ayakkabı alıyorsun bir ay olmadan paramparça oluyor. Kalitesiz üretim yapan vatan hainidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle