Galatasaray Fenerbahçe maçı TRT Spor canlı İzle! GS FB maçı internetten nasıl izlenir?

TRT Spor ekranlarından yayınlanacak maçta Galatasaray ve Fenerbahçe kadın futbol takımları dostluk müsabakasında karşı karşıya gelecek. Kadınlar ve Türk Sporunun galip gelmesi adına gerçekleşecek karşılaşmanın ne zaman ve saat kaçta olacağı merak ediliyor. Peki, GS FB maçı internetten canlı nasıl izlenir? İşte kadın futbol maçı hakkında detaylar...

Galatasaray Fenerbahçe maçı TRT Spor canlı İzle! GS FB maçı internetten nasıl izlenir?
Galatasaray Fenerbahçe maçı TRT Spor canlı İzle! GS FB maçı internetten nasıl izlenir?
GİRİŞ 07.12.2021 17:17 GÜNCELLEME 07.12.2021 18:59

Galatasaray Fenerbahçe maçı TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ülkemizin önde gelen kulüplerinin kadın futbol takımlarının karşı karşıya geleceği maçın saati merakla bekleniyor. Kadınlar ve Türk Sporunun galip geleceği dostluk maçının ne zaman olduğu araştırıyor. Peki GS FB maçı internetten nasıl izlenir? İşte ezeli rakip ebedi dost olan Fenerbahçe ve Galatasaray kadın futbol maçı öncesi son detaylar...

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray Fenerbahçe kadın futbol takımıyla dostluk maçında karşı karşıya geliyor. NEF Stadyumunda karşılaşacak olan takımların maçı 7 Aralık Salı günü saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Galatasaray'dan Önemli Müsabaka Öncesi Açıklama!

Galatasaray'ın resmi sitesinden maç öncesi yapılan açıklamada, "Galatasaray ve Fenerbahçe Kadın Futbol Takımları, Coca-Cola Hazırlık Maçında 7 Aralık Salı günü saat 19.00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Maçın biletleri 5 Aralık Pazar günü saat 17.00 itibarıyla passo.com.tr adresinden Fenerbahçe logolu passolig kartlar hariç, tüm takım logolu passolig kartlarına satışa sunuldu.

2021-2022 Futbol sezonu kombine sahiplerimiz maçı ücretsiz olarak izleyebileceklerdir. Kadına şiddette karşı ortak duyarlılık yaratmak amacıyla hazırlık maçında bir araya gelecek olan iki takımın müsabakasına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.
" denildi.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı İnternetten Nasıl İzlenir?

Galatasaray Fenerbahçe maçı TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İnternetten maçı izlemek isteyen futbol severler TRT İZLE uygulamasını cep telefonlarını indirerek takip edebilirler.  Ayrıca www.trtizle.com adresinden de maç canlı olarak takip edilebilir.