Lazio Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi GS muhtemel 11'i!

Lazio Galatasaray ile UEFA Avrupa Ligi E grubu maçında karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Sarı Kırmızılılar deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak grubu lider tamamlamanın planlarını yapıyor. İtalyan Temsilcisi ise sahasında ekibimizi mağlup ederek grubu ilk sırada tamamlamak istiyor. Peki, Lazio Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte UEFA Avrupa Ligi GS maçı muhtemel 11'i!

Lazio Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi GS muhtemel 11'i!
Lazio Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi GS muhtemel 11'i!
GİRİŞ 08.12.2021 17:37 GÜNCELLEME 08.12.2021 17:37

UEFA Avrupa Ligi E grubu maçında Lazio Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Fatih Terim yönetimindeki Aslan Avrupa arenasındaki çıkışını sürdürerek, deplasmanda oynayacağı maçı kazanmanın planlarını yapıyor. İtalya Ekibi ise sahasında temsilcimizi mağlup ederek bulunduğu gruptan lider olarak çıkmak istiyor. Peki, Lazio Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Futbol severler için işte UEFA Avrupa Ligi GS maçı muhtemel 11'i...

Lazio Galatasaray Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi E grubundaki son maçında Stadio Olimpico'da Lazio'ya konuk olacak. Karşılaşma 9 Aralık Perşembe günü saat 23.00'da başlayacak. Nefesler tutuldu, maçın oynanacağı gün bekleniyor. Müsabaka EXXEN platformu üzerinden yayınlanacak.

Lazio Galatasaray Maçı Muhtemel 11'leri!

Lazio: Strakosha, Luiz Felipe, Hysaj, Acerbi, Marusic, Milinković-Savić, Cataldi, Basic, Pedro, Immobile, Zaccagni

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Patrick van Aanholt, Nelsson, Marcao, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Berkan Kutlu, Sofiane Feghouli, Diagne, Halil Dervişoğlu

UEFA Avrupa Ligi E Grubunda (Galatasaray'ın Grubu) Puan Durumu

Avrupa arenasında lider durumda olan Sarı Kırmızılıların grubundaki puan durumunun son hali merak ediliyor. İşte UEFA Avrupa Ligi E Grubunda (Galatasaray'ın Grubu) puan durumu!

1 - Galatasaray 11 Puan

2 - Lazio 8 Puan 

3 - Marsilya 4 Puan

4 - Lokomotiv Moskova 2 Puan 

Fatih Terim ve öğrencileri gruptan çıkmayı garantiledi. Öte yandan, Galatasaray Lazio ile en kötü berabere kalırsa gruptan lider olarak çıkacak. Marsilya ile L.Moskova ise üçüncülük maçına çıkacak. 3. olan ekip ise UEFA Konferans Ligi bileti almaya hak kazanacak.