Erdoğan esprili görüntünün hikayesini anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Liberya Cumhurbaşkanı ve eski futbolcu George Weah ile yaptığı keyifli sohbetin detaylarını dönüş yolunda gazetecilere anlattı.

GİRİŞ 21.10.2021 13:15 GÜNCELLEME 21.10.2021 22:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 gün süren (17 Ekim - 21 Ekim) Afrika turu dönüşünde uçakta, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gazeteci Erkan Seki'nin "Togo, Burkina Faso ve Liberya liderleriyle buluşmanızda bahçedeki dörtlü sohbetten keyifli anlar yansıdı. Orada neler yaşandı, ne konuşuldu da o keyifli görüntü ortaya çıktı?" sorusu üzerine Başkan Erdoğan'ın cevabı şu şekilde oldu:

"Liberya Cumhurbaşkanı Weah eski bir futbolcu. Futboldan sonra siyasete girmiş. Galatasaray’ı çok sevdiğini söylüyor. Monaco, Paris Saint-Germain, AC Milan, Chelsea ve Manchester City ve Marsilya gibi birçok büyük futbol kulübünde oynamış. Yılın futbolcusu da seçilmiş. Ronaldo’nun da aldığı Altın Top Ödülünü o da almış. Tabi çok iyi de transfer paraları almış. Bunun üzerine yaptığımız bir espri üzerine gülümsediğimiz hoş bir sohbet oldu."

YORUMLAR 12
  • Zülâl 2 yıl önce Şikayet Et
    Ooy gurban olsunlar o gülüşüne REİS.. Senin sayende TÜRKİYE dünyanın her yerinden görünüyor artık.. Ah birde kıymetin bilinse...
    Cevapla
  • İyiki varsın 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye
    Cevapla
  • Arkut 2 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğanı bir çok konuda eleştirebilirim ama ülkemizi çok iyi temsil ettiğini ve gerçekten bir lider olduğunu da görüyorum, Allah devletimizi milletimizi her türlü kötülüklerden korusun
    Cevapla
  • Recep Duman 2 yıl önce Şikayet Et
    Aminnn!
    Cevapla
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu görüntüyü hiçbir BATILI veremez; EMPATİK ve PAYLAŞMANIN en güzel resmi. Gülücüğün sahtesi yapılamaz; içtenlik açıkça; kırk yıllık dostlar gibi.
    Cevapla
  • S.K.ya 2 yıl önce Şikayet Et
    sen her şeyinle farklısın reis. hiç birisi senin eline su tutamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle