Marsilya Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Avrupa Ligi Marsilya GS maçı 11'leri!

Marsilya Galatasaray ile UEFA Avrupa Ligi E Grubu maçında karşı karşıya gelecek. Fatih Terim yönetimindeki Sarı Kırmızılılar deplasmanda oynayacağı maçtan puanla dönmek istiyor. Fransız Temsilcisi ise sahasında kazanarak Avrupa arenasında gruplarda galibiyetle tanışma niyetinde. Peki, Marsilya Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, Avrupa Ligi Marsilya GS maçı muhtemel 11'leri!

Marsilya Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Avrupa Ligi Marsilya GS maçı 11'leri!
Marsilya Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Avrupa Ligi Marsilya GS maçı 11'leri!
GİRİŞ 29.09.2021 11:30 GÜNCELLEME 29.09.2021 11:30

UEFA Avrupa Ligi E Grubu maçında Galatasaray Marsilya karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Lig'de zor bir süreci geride bırakan Aslan Avrupa macerasında da hata yapmadan devam etmenin yollarını arıyor. Sahasında temsilcimizi konuk edecek olan Fransa Ekibi ise evinde kazanarak gruplardaki iddiasını sürdürmenin planlarını yapıyor. Peki, Marsilya Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Futbolseverler için işte, Avrupa Ligi Marsilya GS maçı muhtemel 11'leri...

Marsilya Galatasaray Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Marsilya UEFA Avrupa Ligi E Grubu maçında Galatasaray ile karşılaşacak. Orange Vélodrome Stadyumunda karşı karşıya gelecek olan takımların maçı 30 Eylül Perşembe günü saat 22.00'da başlayacak. Karşılaşma öncesi nefesler tutuldu, maç saati bekleniyor. Müsabaka EXXEN ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Marsilya Galatasaray Maçı Hakemleri Belli Oldu

Marsilya ile Galatasaray arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi maçı hakemleri belli oldu. Karşılaşmanın orta hakemliğini Polonya Futbol Federasyonundan Paweł Raczkowski yapacak. Yardımcılıklarını ise Radoslav Siejka ve Adam Kupsik üstlenecek. Maçın 4. hakemlik görevine ise Piotr Lasyk atandı. 

Marsilya Galatasaray Maçı Muhtemel 11'leri!

Marsilya: Pau Lopez, Saliba, Balerdi, Luan Peres, Guendouzi, Gerson, Rongier, Gueye, Payet, Dieng, Cengiz Ünder

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Patrick Van Anholt, Victor Nelsson, Marcao, Morutan, Berkan Kutlu, Cicâldău, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Sofiane Feghouli