Ajax Beşiktaş maçı canlı izle! Exxen Şampiyonlar Ligi Ajax BJK maçı canlı skor takip

Ajax Beşiktaş maçı EXXEN ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Temsilcimiz Şampiyonlar Ligi C grubu ikinci maçında güçlü rakibiyle karşı karşıya geliyor. Sergen Yalçın yönetimindeki Siyah Beyazlılar, deplasmanda rakibinden puan almak için sahaya çıkıyor. Avrupa'nın en formda ekiplerinden biri olan Hollanda Temsilcisi ise sahasında galip gelmenin planlarını yapıyor. İşte, Şampiyonlar Ligi Ajax BJK maçı canlı skor takip!

Ajax Beşiktaş maçı canlı izle! Exxen Şampiyonlar Ligi Ajax BJK maçı canlı skor takip
Ajax Beşiktaş maçı canlı izle! Exxen Şampiyonlar Ligi Ajax BJK maçı canlı skor takip
GİRİŞ 28.09.2021 19:15 GÜNCELLEME 28.09.2021 19:15

EXXEN ekranlarından Ajax Beşiktaş maçı canlı olarak yayınlanıyor. Şampiyonlar Ligi C grubu ikinci maçında Siyah Beyazlılar rakibi ile karşı karşıya geliyor. Sergen Yalçın yönetimindeki Kara Kartal bir yandan sakatlık problemlerini unutmaya çalışırken, bir yandan da ideal kadrosunu kurup deplasmandan puanla dönmek istiyor. Sahasında Siyah Beyazlıları ağırlayacak olan Hollanda Ekibi ise, en formda dönemini yaşadığı şu zamanlarda rakibini evine puansız göndermenin peşinde. Futbol severler için işte, Şampiyonlar Ligi Ajax BJK maçı canlı takip skoru...

AJAK BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Ajax Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Ajax Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında Johan Cruijff Arena'da Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. 28 Eylül Salı günü saat 19.45'de başlayacak olan karşılaşma büyük bir heyecanla bekleniyor. Karşılaşmanın EXXEN üzerinden canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

Ajax Beşiktaş Maçı İlk 11'leri!

Ajax: Pasveer, Mazraoui, Timber, Martinez, Gravenberch, Blind, Alvarez, Berghuis, Tadic, Antony, Haller

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Umut Meraş, N'Sakala, Serdar Saatçi, Josef de Souza, Salih Uçan, Can Bozdoğan, Rıdvan, Kenan Karaman, Michy Batshuayi

Ajax Beşiktaş Maçı Hakemleri Belli Oldu

Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında karşı karşıya gelecek olan Ajax ile Beşiktaş arasında oynanacak olan maçın hakemleri belli oldu. Karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonundan Benoît Bastien yönetecek. Bastien'in yardımcılıklarını Hicham Zakrani ve Aurélien Berthomieu yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olaraksa Jérémie Pignard görev alacak.