Hollanda Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta? Türkiye maçı şifresiz mi yayınlanacak?

Hollanda Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta? Ay Yıldızlı Milli Takımın maçlarını takip eden tüm futbolseverler karşılaşmanın hangi kanalda olduğunu araştırıyor. 2022 Dünya Kupası Grup Eleme Maçları kapsamında G grubunda bulunan A Milli Takım deplasmanda Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye maçı şifresiz mi yayınlanacak? İşte maç öncesi son detaylar!

Hollanda Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta? Türkiye maçı şifresiz mi yayınlanacak?
Hollanda Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta? Türkiye maçı şifresiz mi yayınlanacak?
GİRİŞ 07.09.2021 11:53 GÜNCELLEME 07.09.2021 11:53
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Hollanda Türkiye ile 2022 Dünya Kupası Grup Eleme Maçları kapsamında karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Euro 2020'de iyi bir performans ortaya koyamayan ve beklentilerin altından kalan Şenol Güneş ve öğrencileri, oynayacağı eleme maçından galibiyetle ayrılmanın hesabı içerisinde. Peki, Hollanda Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta? Türkiye maçı şifresiz mi yayınlanacak? İşte futbol severler için maç öncesi son bilgiler...

Hollanda Türkiye Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta? Türkiye Maçı Şifresiz Mi Yayınlanacak?

Hollanda Türkiye ile 2022 Dünya Kupası Grup Eleme Maçlarında karşı karşıya gelecek. G grubunda lider durumda bulunan A Milli Takım deplasmanda rakibini yenerek liderliğini sürdürmek istiyor. Johan Cruijff Arenada rakibiyle karşı karşıya gelecek olan Ay  Yıldızlıların maçı 7 Eylül salı günü saat 21.45'de başlayacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.


Hollanda Türkiye Maçı Muhtemel 11'leri!

Türkiye: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Mert Müldür, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Salih Uçan, Cengiz Ünder, Burak Yılmaz

Hollanda: Bijlow, Matthijs de Ligt, Stefan de Vrij, Malacia, Dumfries, Wijnaldum, Klaassen, De Jong, Gakpo, Memphis Depay,  Berghuis



Türkiye A Milli Takımın Aday Kadrosu

  • Kaleci

  • Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Altay Bayındır (Fenerbahçe)

  • Defans

  • Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür, Kaan Ayhan (Sassuolo), Alpaslan Öztürk (Galatasaray), Merih Demiral (Atalanta), Umut Meraş (Le Havre)

  • Orta Saha

  • Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Orkun Kökçü (Feyenoord), Yusuf Yazıcı (Lille), Hakan Çalhanoğlu (Inter), Salih Uçan (Beşiktaş), Cengiz Ünder (Marsilya), Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor), Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Halil Akbunar (Göztepe)

  • Forvet

  • Burak Yılmaz (Lille), Enes Ünal (Getafe), Kenan Karaman (Beşiktaş)

YORUMLAR 11
  • Şifre nedir ? 2 yıl önce Şikayet Et
    Şifresizin şifresi nedir anlayamadım ? Şifreli milli maç yakın zamanda yayınlanmışmıydı ki ? Neyin kafası bu ? Milli maçıda şifreli yapılacaksa ya da şifresiz mi diye ilan edilecekse millet izlemeden de sonuna kadar destek olur takımına merak etmeyin.
    Cevapla
  • Selim A. 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak Yılmaz'da olup da, bizim göremediğimiz ne var?
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    Koca ülkede forvet yok ondan başka. Niye forvet yetişmiyor bu ülkede anlamıyorum gerçekten. Bu altyapılar futbolcu çıkarmayacaksa ne işe yarıyor ? Avrupa takımlarında oynayan adamlara bakın arada ki farkı görürsünüz. Topa dokunuşları bile farklı. Onlarla bizim aramızda ki farkı görmenin en güzel yolu. Örnek Almanya. Adamların bütün kadroları değişiyor ama yine aynı futbolu oynuyorlar. Tamam son yıllarda formdan düştüler ama yeni hocalarıyla yine bir ruh kazandılar
    Cevapla
  • Halil 2 yıl önce Şikayet Et
    10 0 yeniliriz garanti ide bari acıyıp 20 tane atmasalar.
    Cevapla
  • ÇakıR 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalama...
    Cevapla
  • Babavatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben en çok Abdülkadir e üzülüyorum orda o formayı hakketmiyen o kadar çok adam varki yazık oluyor bu cocuga
    Cevapla
  • fb li 2 yıl önce Şikayet Et
    koskoca türkiyeden bir forvet çıkmıyor en son fetöcü kaçak var bu çok ilginç değil mi neden forvet yok
    Cevapla
  • Gs li 2 yıl önce Şikayet Et
    O kaçaktan iyisi de gelmedi, gelmesi de zor. Olsaydı şimdi krallar gibi onun gibi bir forvet ileride pres yapan top indiren. Ahhh ahhh ne hallere kaldık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle