Michy Batshuayi kimdir nereli? Batshuayi’nin mevkisi ve oynadığı takımlar!

Beşiktaş'ın transfer ettiği Michy Batshuayi'nin Türkiye'ye geleceği saat belli oldu. Kara Kartal'ın İngiliz devi Chelsea'den kadrosuna kattığı Belçikalı oyuncunun transferi, taraflı tarafsız herkes tarafından taktir edildi. Birçok taraftar oyuncu hakkındaki bilgileri merak ediyor. Peki, Michy Batshuayi kimdir, nereli? Futbolseverler için işte Batshuayi’nin mevkisi ve oynadığı takımlar!

Michy Batshuayi kimdir nereli? Batshuayi’nin mevkisi ve oynadığı takımlar!
Michy Batshuayi kimdir nereli? Batshuayi’nin mevkisi ve oynadığı takımlar!
GİRİŞ 16.08.2021 17:57 GÜNCELLEME 16.08.2021 17:59

Transferde ciddi işlerin altına imza atan Beşiktaş bir yıldızı daha kadrosuna katıyor. Siyah Beyazlılar Chelsea forması giyen Michy Batshuayi ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenisini kazanan yıldız oyuncunun bu gece İstanbul'da olması bekleniyor. Kara Kartal taraftarı oyuncu hakkında birçok detayı merak ediyor. Peki, Michy Batshuayi kimdir, nereli? Taraftarlar için işte Batshuayi’nin mevkisi ve oynadığı takımlar...



Michy Batshuayi Kimdir Nereli?

Beşiktaş'ın önümüzdeki saatlerde Türkiye'ye getireceği yıldız transferi Michy Batshuayi, 2 Ekim 1993 yılında Belçika'nın Brussel şehrinde dünyaya geldi. 27 yaşındaki oyuncu 1,85 boyuna sahip. Belçikalı olan ve Belçika Milli Takımı forması da giyen oyuncu menajeri tarafından daha önce Süper Lig'den başka takımlara da önerilmişti.



Batshuayi’nin Mevkisi ve Oynadığı Takımlar!

Michy Batshuayi futbola ülkesinin takımlarından Standard Liege Altyapısında başladı. Santrafor mevkisinde oynayan oyuncu genellikle sağ ayağını kullanıyor. Batshuayi sırasıyla Standard Liege, Olimpik Marsilya, Chelsea, Borussia Dortmund, Valencia ve Crystal Palace formaları giydi. 3 Temmuz 2016 yılından itibaren Chelsea'nin bonservisli futbolcusu olan oyuncu Dortmund, Valencia ve Crystal Palace'da kiralık olarak forma giydi. En yüksek piyasa değeri 40 Milyon Euro olan oyuncunun mevcut piyasa değeri 10 Milyon Euro.