Molde Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? UEFA Konferans Ligi Molde TS maçı 11'leri!

Molde Trabzonspor ile UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu ikinci maçında karşı karşıya gelecek.Abdullah Avcı yönetimindeki Bordo Mavililer ilk maçtaki skoru telafi etmek ve turu geçmek için rakibini yenmek istiyor. Norveç Temsilcisi ise evinde oynayacağı maçı kazanarak yoluna kayıpsız devam etmeyi planlıyor. Peki, Molde Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, Konferans Ligi Molde TS maçı 11'leri!

Molde Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? UEFA Konferans Ligi Molde TS maçı 11'leri!
Molde Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? UEFA Konferans Ligi Molde TS maçı 11'leri!
GİRİŞ 12.08.2021 11:23 GÜNCELLEME 12.08.2021 11:23

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu ikinci maçında Molde Trabzonspor ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Sahasında oynadığı maçta rakibini yenemeyen ve tur şansını ikinci maça bırakan Karadeniz Temsilcisi, bu maçı kazanarak Avrupa macerasına devam etmek istiyor. Deplasmanda oynadığı maçta rakibiyle 3-3 berabere kalan Norveç Ekibi ise evinde oynayacağı maçta galip gelerek yoluna bir üst tur da devam etmenin hesaplarını yapıyor. Peki, Molde Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Futbol severler için işte Konferans Ligi Molde TS maçı muhtemel 11'leri...

Molde Trabzonspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Trabzonspor Molde ile UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda karşı karşıya gelecek. Aker Stadion'da oynanacak olan maç 12 Ağustos Perşembe günü saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmanın A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanması bekleniyor.



Molde Trabzonspor Maçı Muhtemel 11'leri!

  • Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Edgar Ie, Vitor Hugo, Bruno Peres, Bakasetas, Berat, Hamsik, Gervinho, Djaniny, Nwakaeme

  • Molde: Linde, Knudtzon, Sinyan, Gregersen, Risa, Aursnes, Mannsverk, Hussain, E. Hestad, Omoijuanfo, Brynhildsen

Molde Trabzonspor Maçı Hakemleri Belli Oldu

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme maçında karşılaşacak olan Molde Trabzonspor maçının hakemleri belli oldu. Karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Adam Farkas yönetecek. Farkas'ın yardımcılıklarını ise Balazs Szert ve Balazs Szalai yapacak.

Trabzonspor Molde'yi yenerse Rakip Roma

Bordo Mavililer UEFA Konferans Ligi'nde oynayacağı maçta Norveç Temsilcisi Molde'yi elemesi durumunda Play Off turunda karşılaşacağı rakibi belli oldu. Trabzonspor'un bir üst turdaki rakibi İtalyan Ekibi Roma olacak. Seri başı olan takımın hocalığını ise dünyaca ünlü isim Jose Mourinho yapıyor.