St. Johnstone Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? GS St. Johnstone maçı 11'leri!

St. Johnstone Galatasaray ile UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu 2. maçında karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Rakibiyle oynadığı ilk maçta berabere kalan Aslan ikinci maçı alarak tur atlamak istiyor. İskoç Ekibi ise sahasında oynayacağı maçı kazanarak Avrupa maratonunda yoluna devam etmenin peşinde. Peki, St. Johnstone Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, GS St. Johnstone maçı muhtemel 11'leri!

St. Johnstone Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? GS St. Johnstone maçı 11'leri!
St. Johnstone Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? GS St. Johnstone maçı 11'leri!
GİRİŞ 10.08.2021 11:28 GÜNCELLEME 11.08.2021 13:15

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu 2. maçında Galatasaray St. Johnstone ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Aslan bir önceki maçta berabere kaldığı rakibini deplasmanda mağlup ederek  Avrupa maratonunda yoluna devam etmenin planlarını yapıyor. İskoçya Temsilcisi ise evinde konuk edeceği sarı kırmızılıları mağlup ederek yoluna bir üst tur da devam etmenin planlarını yapıyor. Peki, St. Johnstone Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, UEFA Avrupa Ligi Avrupa Ligi GS maçı muhtemel 11'leri...

St. Johnstone Galatasaray Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray St. Johnstone ile UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu 2. maçında karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. McDiarmid Park Stadında oynanacak olan maç 12 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'da başlayacak. Karşılaşmanın yayınlanacağı kanal ise henüz belli olmadı. 

St. Johnstone Galatasaray Maçı Muhtemel 11'leri!

Galatasaray: Berk Balaban, Boey, Luyındama, Marcao, van Aanholt, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Aytaç Kara, Berkan Kutlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed

St. Johnstone: Clark, Mccart, Kerr, Gordon, Wotherspoon, Bryson, Mıddleton, Mccann, Rooney, Booth, Kane

St. Johnstone Galatasaray Maçı Hakemleri Belli Oldu

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu 2. maçında karşı karşıya gelecek olan St. Johnstone Galatasaray maçının hakemleri belli oldu. Letonya Futbol Federasyonundan Andris Treimanis'in düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Haralds Gudermanis ve Aleksejs Spasjoņņikovs yapacak. Maçın 4. hakemlik görevini ise Aleksandrs Golubevs üstlenecek.

Galatasaray Turu Atlarsa Play Off Rakibi Belli Oldu

Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda İskoç ekibi St Johnstone ile karşılaşacak olan Galatasaray'da şimdiden hesaplar yapılmaya başladı. Sarı Kırmızılılar rakibini yenmesi durumunda bir sonraki tura geçerse play off etabında Danimarka temsilcisi Randers ile mücadele edecek. Aslan bir üst turda rakibini de elerse Avrupa Liginde gruplara kalmayı garantilemiş olacak.