Trabzonspor'un transfer listesindeki Alberto Cerri kimdir nereli? Kariyeri ve oynadığı takımlar!

Trabzonspor'un transfer listesindeki Alberto Cerri kimdir nereli? Bordo Mavililer hücum alanında alternatifli bir kadro kurmak için kollarını sıvadı. Trabzonspor İtalya Serie A takımlarından Cagliari forması giyen İtalyan futbolcu Alberto Cerri için girişimlere başladı. Karadeniz Ekibi oyuncuyu kadrosuna katması durumunda hücuma bir oyuncu daha alacak. İşte Cerri'nin kariyeri ve oynadığı takımlar!

Trabzonspor'un transfer listesindeki Alberto Cerri kimdir nereli? Kariyeri ve oynadığı takımlar!
Trabzonspor'un transfer listesindeki Alberto Cerri kimdir nereli? Kariyeri ve oynadığı takımlar!
GİRİŞ 06.08.2021 17:29 GÜNCELLEME 06.08.2021 17:29

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde ne sezona hazırlanan Karadeniz Temsilcisi transferde de hareketli günler yaşıyor. Bordo Mavililer Alexander Sörloth'dan beklenen cevabı alamaması üzerine hücum hattı transferi için alternatif isimlere yöneldi. Önceliği Andreas Cornelius olan Fırtına bir yandan da Cagliari forması giyen İtalyan futbolcu Alberto Cerri içinde temaslarını sürdürüyor. Peki, Trabzonspor'un transfer listesindeki Alberto Cerri kimdir nereli? İşte Cerri'nin kariyeri ve oynadığı takımlar...



Alberto Cerri Kimdir Nereli?

Trabzonspor'un transfer listesindeki Alberto Cerri 16 Nisan 1996 tarihinde İtalya'nın Parma şehrinde dünyaya geldi. Furbola Parma FC Altyapısında başlayan İtalyan oyuncu son olarak Cagliari forması giydi. 25 yaşındaki pivot santrafor 1,94 boya sahip. Genellikle sağ ayağını kullanan oyuncunun 30 Haziran 2024'e kadar takımıyla sözleşmesi bulunuyor. Oyuncunun mevcut piyasa değeri 1,5 Milyon Euro, en yüksek piyasa değeri ise 7,5 Milyon Euro. 



Alberto Cerri'nin Mevkii ve Oynadığı Takımlar!

İtalyan oyuncu Alberto Cerri santrafor bölgesinde forma giyiyor. Futbola doğduğu şehir olan Parma FC Altyapısında başlayan Cerri sırasıyla Parma, Virtus Lanciano, Juventus, SPAL, Pescara, AC Perugia Calcio ve son olarak Cagliari forması giydi. Kariyeri boyunca 210 karşılaşmaya çıkan Cerri bu maçölarda 56 gol 22 asist yapma başarısı gösterdi. Oyuncu İtalya Serie A'da ki son sezonun da 26 maça çıkıp 2 gol kaydedebildi.