Messi'nin yeni takımı belli oluyor... Dünya yıldızı Barcelona'dan ayrıldı!

Messi'nin yeni takımı belli oluyor... Birçok kişi tarafından dünyanın en iyi oyuncusu olarak bilinen Lionel Messi resmen Barcelona'dan ayrıldı. Yıldız oyuncunun son dönemde takımında mutlu olmadığı ve ayrılacağı haberleri dolanıyordu. Geride kalan günlerde ayrılık resmiyet kazandı. Peki dünya yıldızının yeni adresi neresi olacak? İşte Messi'nin forma giyebileceği takımlar...

Messi'nin yeni takımı belli oluyor... Dünya yıldızı Barcelona'dan ayrıldı!
Messi'nin yeni takımı belli oluyor... Dünya yıldızı Barcelona'dan ayrıldı!
GİRİŞ 06.08.2021 12:46 GÜNCELLEME 06.08.2021 12:46

Dünyanın en iyi oyuncusu olarak bilinen Arjantinli Lionel Messi Barcelona'dan resmen ayrıldı. 1 Temmuz 2021 itibariyle serbest kalan ve İspanyol deviyle sözleşme imzalayıp imzalamayacağı soru işareti olan oyuncunun durumu netlik kazandı. Edinilen bilgiye göre Messi yeni sezonda Katalan Ekibinin formasını giymeyecek. Öte yandan yıldız isimin hangi takıma transfer olacağı da merak konusu oldu. Peki dünya yıldızının yeni adresi neresi olacak? İşte Messi'nin forma giyebileceği takımlar...



Messi İçin En Ciddi Aday PSG!

Barcelona'dan ayrılığı resmiyet kazanan Messi için şimdiden yeni takım dedikoduları türemeye başladı. Birçok dünya yıldızını kadrosunda bulunduran ve son olarak Sergio Ramos'u Real Madrid'le sözleşmesi biter bitmez kadrosuna katan Fransız devi Messi içinde kolları sıvadı. Kulüp olarak başarıya aç bir takım olması ve hala müzesinde Şampiyonlar Ligi kupasını bulunduramaması sebebiyle Messi'nin de tercihini bu yönde yapıp PSG'ye transfer olabileceği düşünülüyor.



Guardiola Messi'yi City'de Görmek İstiyor

Lionel Messi için bir diğer aday ise Manchester City. Pep Guardiola yönetimindeki İngiliz Ekibi, özellikle İspanyol hocanın yıldız oyuncuyu çok istemesi üzerine temasa geçecek. Daha önce Barcelona'da beraber çalışan iki isimin de aralarının iyi olduğu ve tekrar çalışmaya sıcak baktıkları biliniyor. Taraflar maddi konularda uzlaşabilirse ve PSG bu transferde ekstra bir efor sarf etmezse Arjantinli oyuncu City forması giyebilir.



Arjantinli Yıldızın Diğer Talibi İtalyan Devi Juventus!

PSG ve Manchester City başta olmak üzere birçok takımın kadrosunda görmek istediği Arjantinli yıldızın son talebi Juventus oldu! İtalya'nın en büyüklerinden olan ve geride kalan sezonlarda kadrosunu Cristiano Ronaldo ile güçlendiren Siyah Beyazlılarda bu kez hedef Messi. Rüya gibi bir takım kurmak isteyen İtalyan Devi, birçok futbol severinde hayalini kurduğu Messi ile Ronaldo'nun aynı takımda oynama dileğini gerçekleştirebilir.



Almanya'nın En İyisi Dünyanın En İyisine Talip

Almanya'nın en büyüğü olan Bayern Münih dünyanın en büyük oyuncusu olan Lionel Messi'ye talip olduğu iddia edildi. Alınan bilgilere göre Avrupa'da yeniden ses getirecek bir takım kurmak isteyen ve bu doğrultuda çalışmalarına hız veren Alman Devi, Arjantinli oyuncunun serbest kalmasını fırsat bilerek teklif yapmaya hazırlanıyor. Öte yandan Messi'nin ilk tercihinin Almanya olmayacağı da gelen bilgiler arasında.