Fenerbahçe Dynamo Kiev maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? FB Kiev maçı 11'leri!

Fenerbahçe Dynamo Kiev ile hazırlık maçı kapsamında karşı karşıya gelecek. Vitor Pereira yönetimindeki Kadıköy Ekibi geniş kadro yapısıyla güçlü rakibi karşısında kazanmanın planlarını yapıyor. Kiev Temsilcisi ise İstanbul'da rakibini mağlup ederek moral bulmanın peşinde. Peki, Fenerbahçe Dynamo Kiev maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte FB Kiev maçı muhtemel 11'leri!

Fenerbahçe Dynamo Kiev maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? FB Kiev maçı 11'leri!
Fenerbahçe Dynamo Kiev maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? FB Kiev maçı 11'leri!
GİRİŞ 03.08.2021 17:42 GÜNCELLEME 03.08.2021 17:42

Hazırlık maçı kapsamında Fenerbahçe Dynamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. İyi bir kamp dönemi geçiren Vitor Pereira ve öğrencileri, Süper Lig başlamadan önce hazır bir takım görüntüsü vermek için sahaya çıkıyor. Rusya Temsilcisi Kiev ise Sarı Lacivertliler karşısında kazanarak evine mutlu dönmek için mücadele edecek. Peki, Fenerbahçe Dynamo Kiev maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte FB Kiev maçı muhtemel 11'leri!

Fenerbahçe Dynamo Kiev Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Fenerbahçe ile Dynamo Kiev hazırlık maçı kapsamında karşı karşıya gelmeye hazırlanıyorlar. Atatürk Olimpiyat Stadında karşı karşıya gelecek olan iki takım arasında oynanacak maç 4 Ağustos Çarşamba Günü saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmanın TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

Fenerbahçe Dynamo Kiev Maçı Muhtemel 11'leri!

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Tisserand, Novak, Attila Szlai, Mesut Özil, Pelkas, Ferdi Kadıoğlu, Luiz Gustavo, Osayi Samuel, Zajc, Samatta

Dynamo Kiev: Bushchan, Popov, Mykolenko, Tymchyk, Syrota, Shaparenko, de Pena, Andrievskyi, Karavaev, Buyalskyi, Harmash