Trabzonspor Molde maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte TS Molde maçı 11'leri!

Trabzonspor Molde ile UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu maçında karşı karşıya gelecek. Abdullah Avcı yönetimindeki Bordo Mavililer Avrupa yolunda bir sonraki tura geçmek için güçlü rakibini sahasında oynayacağı maçta yenmek istiyor. Norveç Ekibi ise deplasmanda galip gelerek evine avantajlı dönmenin planlarını yapıyor. Peki, Trabzonspor Molde maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte TS Molde maçı muhtemel 11'leri!

Trabzonspor Molde maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte TS Molde maçı 11'leri!
Trabzonspor Molde maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte TS Molde maçı 11'leri!
GİRİŞ 02.08.2021 15:21 GÜNCELLEME 02.08.2021 15:21

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme maçında Trabzonspor sahasında Molde ile karşılaşacak. Bu sezon 3 kulvarda yarışmak için iddialı bir kadro kuran Karadeniz temsilcisi ilk resmi maçında galibiyet almak istiyor. Norveç'in önde gelen takımlarından biri olan Mavi Beyazlılar ise deplasmanda oynayacağı maçta güçlü rakibinden avantajlı bir skor almak istiyor. Peki, Trabzonspor Molde maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Futbol severler için işte TS Molde maçı muhtemel 11'leri...

Trabzonspor Molde Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Trabzonspor Molde ile UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu maçında karşı karşıya gelecek. Avrupa arenasında karşılaşacak her iki temsilcinin maçı 5 Ağustos Perşembe günü saat 20.30'da başlayacak. Yayıncı kuruluşun ise önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 

Trabzonspor Molde Maçının Hakemleri Belli Oldu

Trabzonspor ile Molde'yi UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu maçında karşı karşıya getirecek maçın hakemleri belli oldu. UEFA tarafından atanan hakemlere göre maçı Almanya Futbol Federasyonundan Harm Osmers yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliklerini ise  Dominik Schaal ve Robert Kempter yapacak. Maçın 4. hakemliğine ise Florian Badstübner atandı.

Trabzonspor Molde Maçı Muhtemel 11'leri!

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Vitor Hugo, Edgar Ie, Andres Trondsen, Bruno Peres, Berat Özdemir, Bakasetas, Marek Hamsik, Nwakaeme, Djaniny, Gervinho

Molde: Linde, Sinyan, Gregersen, Eikrem, Knudtzon, Hussain, Aursnes, Hestad, Fofana, Brynhildsen, Haugen