Sivasspor Petrocub maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? UEFA Sivas Petrocub maçı 11'leri!

Sivasspor Petrocub ile UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu ikinci ayak maçında karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Kırmızı Beyazlılar ilk maçta deplasmanda elde ettiği 1-0'lık skorun avantajını kullanarak evinde rahat oynamanın hesaplarını yapıyor. Moldova Ekibi ise temsilcimizi iki farkla yenip tur atlamak istiyor. Peki, Sivasspor Petrocub maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte UEFA Sivas Petrocub maçı 11'leri!

Sivasspor Petrocub maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? UEFA Sivas Petrocub maçı 11'leri!
Sivasspor Petrocub maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? UEFA Sivas Petrocub maçı 11'leri!
GİRİŞ 28.07.2021 11:11 GÜNCELLEME 28.07.2021 11:11

UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Sivasspor Petrocub ile ikinci ayak maçında karşı karşıya gelecek. Rıza Çalımbay yönetimindeki Yiğidolar sahasında oynayacağı maçta geride kalan maçtaki gibi rakibini yenerek Avrupa Ligi'nde galibiyet serisi yakalamak için maça çıkmaya hazırlanıyor. Moldova Temsilcisi ise turu atlamak için Anadolu Ekibini 2 farklı skorla geçmenin planlarını yapıyor. Peki, Sivasspor Petrocub maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Futbol severler için işte UEFA Sivas Petrocub maçı muhtemel 11'leri..

Sivasspor Petrocub Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Sivasspor UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu ikinci ayak maçında Yeni 4 Eylül Stadyumunda Petrocub ile karşı karşıya gelecek. 29 Temmuz Perşembe günü saat 20.00'da başlayacak olan maç TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmada Rusya Futbol Federasyonundan Kirill Levnikov düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise Egor Bolkhovitin ve Andrei Vereteshkin yapacak. Maçın 4. hakemlik görevini ise Vladislav Bezborodov üstlenecek.

Sivasspor Petrocub Maçı Muhtemel 11'leri!

Sivasspor: Uğur Çiftçi, Cofie, Goutas, Kayode, Sefa Yılmaz, Pedro Henrique, Ali Şaşal Vural, Hakan Arslan, Fajr, Ahmet Oğuz, Caner Osmanpaşa

Petrocub: Mickael Meira, Ambros, Platica, Bogaciuc, M. Platica, Douanla, Potirniche, Efros, Revenco, Jardan, Iosipioni