Trabzonspor Bandırmaspor maçı canlı izle! Youtube TS Bandırma maçı canlı skor takip

Trabzonspor Bandırmaspor maçı Youtube'dan canlı olarak yayınlanıyor. Karadeniz Temsilcisi hazırlık kampı kapsamında oynayacağı ikinci maçta Balıkesir Ekibiyle karşı karşıya gelecek. Yıldız transferlerle kadrosunu güçlendiren Bordo Mavililer hazırlık karşılaşmasında rakibini yenerek moral bulmak istiyor. İşte Youtube TS Bandırma maçı canlı skor takip!

Trabzonspor Bandırmaspor maçı canlı izle! Youtube TS Bandırma maçı canlı skor takip
Trabzonspor Bandırmaspor maçı canlı izle! Youtube TS Bandırma maçı canlı skor takip
GİRİŞ 22.07.2021 17:30 GÜNCELLEME 22.07.2021 17:30

Youtube Trabzonspor Bandırmaspor maçını canlı olarak yayınlanıyor. Bordo Mavililerin ikinci hazırlık maçında karşı karşıya geleceği Bandırmaspor maçı, Karadeniz Ekibinin Youtube kanalından canlı olarak yayınlanmakta. Tecrübeli Teknik Adam Abdullah Avcı yönetimindeki Fırtına Süper Lig'de oynanacak olan yeni sezon öncesi yıldız oyuncularla takviye ettiği kadrosunu bir kez daha test etmek için sahaya çıkıyor. Bandırma Ekibi ise güçlü rakibi karşısında iyi oyun sergilemenin planlarını yapıyor. Futbol severler için işte Youtube TS Bandırma maçı canlı skor takip!

TRABZONSPOR BANDIRMASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Trabzonspor Bandırmaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Trabzonspor hazırlık maçlarının ikincisinde Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek. 22 Temmuz Perşembe günü saat 18:00'da başlayacak olan maç Trabzonspor Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmada düdük çalacak hakemler ise henüz belli olmadı. 

Trabzonspor Bandırmaspor Hazırlık Maçı Muhtemel 11'leri!

Trabzonspor: Muhammet Taha Tepe, Hüseyin Türkmen, Atakan Gündüz, Faruk Can Genç, Serkan Asan, Tunahan Ergün, Flavio, Abdulkadir Parmak, Yusuf Sarı, Koray Kılınç, Salih Karvazlı

Bandırmaspor: Kurtuluş Yurt, Feyyaz Belen, Fırat Arıkan, Mehmet Yiğit, Orhan Ovacıklı, Erkan Taşkıran, İshak Çakmak, Doğan Can Davas, Selçuk Alibaz, Del Valle, Pote

Bandırmaspor Trabzonspor'u İyi Tanıyor

Hazırlık karşılaşmasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Bandırmaspor rakibini yakından tanıyor. Geride kalan sezonda Bordo Mavililerin kadrosunda bulunan Abdurrahim Dursun ve Anıl Rahmi Başaran'ı transfer eden Balıkesir ekibi Karadeniz Temsilcisinin diğer oyuncularını da yakından takip ediyor. Hazırlık maçında karşı karşıya gelecek olan iki takımın ortaya koyacağı oyun ise merakla bekleniyor.