Fenerbahçe Kasımpaşa hazırlık maçı canlı izle! FB TV Fenerbahçe Youtube canlı skor takip!

Fenerbahçe Kasımpaşa hazırlık maçı FB TV ve ya Fenerbahçe Youtube kanalından canlı olarak yayınlanması bekleniyor. Vitor Pereira yönetimindeki Sarı Lacivertliler ikinci hazırlık maçında İstanbul Temsilcisinin mağlup etmek istiyor. Mavi Beyazlılar ise hazırlık maçı kapsamında güçlü rakibini yenip moral bulmak istiyor. İşte FB TV Fenerbahçe Youtube canlı skor takip!

Fenerbahçe Kasımpaşa hazırlık maçı canlı izle! FB TV Fenerbahçe Youtube canlı skor takip!
Fenerbahçe Kasımpaşa hazırlık maçı canlı izle! FB TV Fenerbahçe Youtube canlı skor takip!
GİRİŞ 19.07.2021 18:30 GÜNCELLEME 19.07.2021 18:30

Hazırlık maçında Fenerbahçe Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor. İstanbul ekiplerini karşı karşıya getirecek olan hazırlık maçının FB TV ya da Fenerbahçe Youtube kanalından yayınlanması bekleniyor. Güçlü bir ekip kurarak lige iddialı bir giriş yapmak isteyen Vitor Pereira yönetimindeki Sarı Lacivertliler rakibini yenmenin planlarını yapıyor. Bu sene lig de daha yukarılara oynamanın planlarını yapan Kasımpaşa ise oynayacağı hazırlık maçından en iyi skorla ayrılmak istiyor. Futbol severler için işte FB TV Fenerbahçe Youtube canlı skor takip...

FENERBAHÇE KASIMPAŞA MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Fenerbahçe Kasımpaşa Hazırlık Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Fenerbahçe hazırlık maçlarının ikincisinde Can Bartu Tesislerinde Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. İki takımı lig öncesi hazırlık kapsamında karşı karşıya getirecek maç 19 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Maçın FB TV yada Fenerbahçe YouTube kanalından canlı olarak yayınlanması bekleniyor. 

İşte FB Kasımpaşa Maçı Muhtemel 11'leri!

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Sangare, Attila, Caner, Sosa, Gustavo, Pelkas, Ferdi, Osayi, Valencia

Kasımpaşa: Ertuğrul, Feyzi, Brecka, Evren, Tarkan, Yasin, Sadiku, Yusuf, Doğucan, Travnik, Hajradinović