Fenerbahçe hazırlık maçı canlı izle! Fenerbahçe You Tube kanalı FB Csikszereda canlı skor

Fenerbahçe hazırlık maçında Csikszereda ile karşı karşıya geliyor. Sarı Lacivertlilerin maçını FB You Tube kanalından canlı yayınlanması bekleniyor. Yeni sezona güçlü ve hazır girmek isteyen Kadıköy Temsilcisi hazırlık maçlarında kendini denemek istiyor. Sarı Kanaryanın rakibi ise Rumen Ekibi Csikszereda. İşte FB Csikszereda maçı canlı skor takip!

Fenerbahçe hazırlık maçı canlı izle! Fenerbahçe You Tube kanalı FB Csikszereda canlı skor
Fenerbahçe hazırlık maçı canlı izle! Fenerbahçe You Tube kanalı FB Csikszereda canlı skor
GİRİŞ 15.07.2021 16:42 GÜNCELLEME 15.07.2021 16:42

FB You Tube kanalından Fenerbahçe Csikszereda maçının canlı olarak yayınlanması bekleniyor. Sarı Lacivertliler sezonun ilk hazırlık maçında Rumen Ekibini konuk ediyor. Çalışmalarına Topuk Yaylasında devam eden Sarı Kanarya, rakibiyle de tesislerde karşı karşıya gelecek. Yeni Teknik Direktörü Vitor Pereira ile ilk sınavına çıkacak olan Kadıköy Ekibinde maçın oynanacağı saat bekleniyor. Merak eden futbol severler için işte FB Csikszereda maçı canlı skor takip...

FENERBAHÇE CSİKSZEREDA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Fenerbahçe Csikszereda Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Topuk Yaylasında geçirdiği hazırlık kampı kapsamında Rumen Temsilcisi Csikszereda ile karşı karşıya gelecek. 15 Temmuz Perşembe günü saat 17.00'da başlayacak maç Fenerbahçe You Tube kanalından canlı olarak yayınlanması bekleniyor. Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde ilk sınavını verecek olan Sarı Lacivertlilerde maç saati büyük bir heyecanla bekleniyor.

Fenerbahçe Csikszereda Maçı Muhtemel 11'leri!

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Sangare, Attila, Caner, Sosa, Gustavo, Pelkas, Ferdi, Osayi, Valencia

Csikszereda: Apro, Bauza, Bor, Casiadi, Gyenge, Kelemen, Pinter, Rotar, Savin, Schieb, Takacs