Mesut Özil'e ABD'den flaş talip!

Fenerbahçe'nin süper yıldızı Mesut Özil'e ABD'den flaş bir talip olduğu iddia edildi. David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami kulübünün Mesut Özil'le ilgilendiği ve yakın dönemde Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı öğrenildi.

Mesut Özil'e ABD'den flaş talip!
Mesut Özil'e ABD'den flaş talip!
GİRİŞ 14.07.2021 02:15 GÜNCELLEME 14.07.2021 02:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık kampı sürüyor. Sarı - Lacivertliler yeni hoca Vitor Pereira ile bu sezon, güçlü bir takım savunması ile son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesinde yer almayı hedefliyor. Kadroda büyük bir şişkinlik olması teknik heyeti ve yöneticileri düşündürürken bir an önce gönderilmek istenen oyuncular için talip bekleniyor. Özellikle savunma ve hücum bölgesinde çok fazla alternatife sahip olan Fenerbahçe, kadroda düşünmediği oyuncular için gelecek tekliflere sıcak bakıyor.

MESUT ÖZİL'E ABD'DEN FLAŞ TEKLİF!

Bu sezon tüm Fenerbahçeli camianın kendisinden çok şey beklediği Mesut Özil için ABD'den flaş bir teklif geldiği iddia edildi. Kanarya'nın Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil'in ABD'de birçok kulüp tarafından takip edildiği ancak David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami kulübünün yakın dönemde Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı öğrenildi.

Mesut Özil'in Fenerbahçe'de bir tam sezon oynayıp daha sonra futbolu ABD'de bırakmak istemesine karşın yüksek bir bonservis getirisi olduğu takdirde yönetimin bu teklifi düşüneceği iddia edildi.

YORUMLAR 6
  • Lokman 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç istememiştim,Kondisyon yok,kuvvetsiz ara verince futbolu unutmuş satılmalı yoksa sorun olur
    Cevapla
  • Ramiz Dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    Satın gitsin. O mevkide irfancan var zaten.
    Cevapla
  • Volkan 2 yıl önce Şikayet Et
    33 yaşında 1 sene futbol oynamamış adama ne bonservis verilir ki?
    Cevapla
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Abd kaliteli insani bilir
    Cevapla
  • 1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Hemen verin gönderin gitsin. Hiç beklemeyin.
    Cevapla
  • MAAELESEF FENERLIYIM 2 yıl önce Şikayet Et
    ulan adamın oynadığı takımların forveti benzema lacazzete ronaldo, adamın fenerde oynadigi santrafor samatta.Sizce nasil basarili olsun azicik mantikli konusun be!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle