Balkan oyuncu Konyaspor'un listesinde... 14 Temmuz Konyaspor transfer haberi!

Balkan oyuncu Konyaspor'un listesinde! Transferde gaza basan ve ikinci etap kamp çalışmalarına kadar yeni oyuncularla söz kesmek isteyen Yeşil Beyazlılarda hareketli günler yaşanıyor. Önümüzdeki sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen İç Anadolu Ekinde yerli ve yabancı oyuncuların transferine hız verildi. Bu kez hedefteki isim yabancı. 14 Temmuz Konyaspor transfer haberi!

Balkan oyuncu Konyaspor'un listesinde... 14 Temmuz Konyaspor transfer haberi!
Balkan oyuncu Konyaspor'un listesinde... 14 Temmuz Konyaspor transfer haberi!
GİRİŞ 14.07.2021 11:44 GÜNCELLEME 14.07.2021 11:45

Balkan oyuncu Konyaspor'un listesinde! Geride kalan sezonda Süper Lig'de istediği oyunu tam anlamıyla sahaya yansıtamayan ve beklentilerin altında kalan Yeşil Beyazlılar, transfer sezonu açılır açılmaz gelecek sezon için iddialı bir takım kurmanın planlarını yapmaya başladı. Konya Ekibi daha önceki transfer sezonlarında gündemine aldığı ancak sonuçlandıramadığı transferlerden biri olan Bulgar oyuncu Birsent Karagaren için yeniden devrede. Futbol severler için işte 14 Temmuz Konyaspor transfer haberi...



Konyaspor'un Hedefi Yeniden Birsent Karagaren!

Transferde hareketli günler yaşayan Konyaspor'da hedef Bulgar oyuncu Birsent Karagaren. Geride kalan transfer sezonunda oyuncuyla temas halinde olan ancak bu transferi bitiremeyen Yeşil Beyazlılar bu kez işini şansa bırakmak istemiyor. Takımıyla 1 yıl sözleşmesi kalan sağ kanat oyuncusunu yüksek bedel ödemeden kadrosuna katmak isteyen İç Anadolu Temsilcisi teklif yapmaya hazırlanıyor. Bulgaristan Ligi'nde Lokomotiv Plovdiv forması giyen oyuncu geçen sezon çıktığı 37 maçta 5 gol 3 asist yaptı.



Birsent Karagaren Kimdir, Nereli? Kariyeri ve Oynadığı Takımlar

Birsent Karagaren, 6 Aralık 1992 yılında Bulgaristan'ın Asenovgrad kentinden dünyaya geldi. Futbola Volov Shumen'de başlayan Bulgar oyuncu sırasıyla, Etar Veliko Tarnovo, FK Vereya Stara Zagora, FK Dunav Ruse ve son olarak Lokomotiv Plovdiv formaları giydi. Genellikle sağ kanat mevkisinde oynayan tecrübeli oyuncu, ayrıca sol kanat ve on numara bölgelerinde de forma giyebiliyor. Kariyeri boyunca 234 maça çıkan oyuncu bu maçlarda 41 gol 31 asist yapma başarısı gösterdi. Bulgar oyuncunun en yüksek ve mevcut piyasa değeri 900 Bin Euro.