Hücum oyuncusu Sivassporla anlaştı... 16 Temmuz Sivasspor transfer haberi!

Hücum oyuncusu Sivassporla anlaştı! Kadrosunu güçlendirmek isteyen Sivasspor yıldız isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Birçok mevkide alternatifli bir kadro kurmak isteyen Kırmızı Beyazlılarda yeni imzaların atılması an meselesi. Yiğido son olarak Nijeryalı oyuncunun transferinde mutlu sona ulaştı. İşte, 16 Temmuz Sivasspor transfer haberi...

Hücum oyuncusu Sivassporla anlaştı... 16 Temmuz Sivasspor transfer haberi!
Hücum oyuncusu Sivassporla anlaştı... 16 Temmuz Sivasspor transfer haberi!
GİRİŞ 16.07.2021 13:37 GÜNCELLEME 16.07.2021 13:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hücum oyuncusu Sivassporla anlaştı! UEFA Konferans Ligi öncesi takımdaki eksikleri tamamlamak isteyen Yiğidoların yöneticileri transfere hız verdi. Özellikle teknik ekibin belirlediği ve takıma fayda verebilecek oyuncuları transfer komitesine ilettiği, bu oyuncuların transferi için yoğun çaba sarf edildiği biliniyor. Yiğidolar Nijeryalı santrafor Leke James'i kadrosuna kattığını duyurdu. Kırmızı Beyazlıların daha önceki dönemlerde de istediği ama alamadığı Youssef Ait Bennasser yeniden gündemde. Üstelik bu kez yıldız oyuncunun bonservisi de yok! Futbol severler için işte 16 Temmuz Sivasspor transfer haberi...



Nijeryalı Forvet Leke James Sivasspor'da!

Sivasspor transfere hız vermeden devam ediyor. Yiğidolar son olarak Arabistan'ın Al Qadisiyah FC takımında forma giyen Nijeryalı hücum oyuncusu Leke James'i kadrosuna kattığını duyurdu. Kırmızı Beyazlılar geride kalan günlerde yıldız oyuncuyu kulübe bağlayan sözleşmeyi imzalattı. Yapılan bu transferle beraber UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimizin hocası Rıza Çalımbay'ın yapılan bu transferle beraber hücumdaki alternatifleri arttı. Oyuncu resmen Sivasspor'da.



Sivasspor'un Yeni Transferi Leke James Kimdir?

Leke James 1 Kasım 1992 tarihinde Nijerya'nın Kaduna kentinde dünyaya geldi. Futbola ülkesinin takımlarından Bridge Football Club'da başlayan James sırasıyla Aalesunds FK, Beijing BSU, Molde FK ve son olarak Al Qadisiyah FC formaları giydi. 1,88 boyundaki futbolcu ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanıyor. Nijeryalı hücumcu kariyeri boyunca çıktığı 222 maçta 103 gol 22 asist yaptı. Oyuncunun en yüksek piyasa değeri 1.2 Milyon Euro'yken, mevcut piyasa değeri ise 400 Bin Euro.



Youssef Ait Bennasser Yeniden Sivasspor'un Gündeminde!

Transferde hareketli günler yaşayan Sivasspor orta saha da rekabeti arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yiğidoların yeni bombası ise son olarak Monaco'da oynayan ve şu an serbest statüde olan Youssef Ait Bennasser. Kırmızı Beyazlılar geride kalan sezonda Faslı oyuncu için girişimde bulunmuş ancak bonservis konusunda takımıyla anlaşamamıştı. Bu kez bonservis bedeli ödemeyecek olan Anadolu Temsilcisi bu transferi hızlı bir şekilde bitirmek istiyor. Yıldız orta sahayla her an anlaşma sağlanabilir.



Sivasspor'un Radarındaki Youssef Ait Bennasser Kimdir?

Sivasspor'un transfer listesindeki Youssef Ait Bennasser 7 Temmuz 1996 yılında Fransa'nın Toul kentinde dünyaya geldi. Futbola AS Nancy Altyapısında başlayan Fas asıllı orta saha oyuncusu sırasıyla, AS Nancy U19, AS Nancy B, AS Nancy, Monaco, Cean, Saint-Etienne, Bordeaux ve son olarak Monaco formaları giydi. Asıl mevkii merkez orta saha olan oyuncu aynı zamanda ön libero bölgesinde de oynayabiliyor. 1,84 boyundaki topçu genellikle sağ ayağını kullanıyor. Oyuncunun en yüksek piyasa değeri 10 Milyon Euro'yken, mevcut piyasa değeri 2 Milyon Euro.

YORUMLAR 3
  • ALİ arslan 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi oyuncu alsınlar
    Cevapla
  • haluk sabri akdemir 2 yıl önce Şikayet Et
    mecnun odyakmaz alırsa iyi olur vallah şampiyon oluruz?#
    Cevapla
  • Erdoğan YK 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağzın bal yesin....
    Cevapla