Türkiye Galler maçı canlı izle! TRT EURO 2020 Türkiye Galler canlı skor takip

Türkiye Galler maçı TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Gruptaki ilk maçında İtalya'ya 3-0 yenilen Şenol Güneş ve öğrencileri ikinci maçta rakibini yenerek bir üst tura çıkma şansını korumak istiyor. İlk maçında İsviçre ile berabere kalan Galler ise bu maçtan en kötü 1 puan alarak 2.'lik için umutlarını taze tutmayı planlıyor. İşte Türkiye Galler canlı skor takip!

Türkiye Galler maçı canlı izle! TRT EURO 2020 Türkiye Galler canlı skor takip
Türkiye Galler maçı canlı izle! TRT EURO 2020 Türkiye Galler canlı skor takip
GİRİŞ 16.06.2021 18:34 GÜNCELLEME 16.06.2021 18:34

TRT ekranlarından Türkiye Galler maçı canlı olarak yayınlanıyor. Şenol Güneş yönetimindeki Ay Yıldızlı Milli Takım gruplarda oynayacağı ikinci maçta galip gelerek, İtalya karşısında aldığı mağlubiyeti unutturmak istiyor. Geride kalan ilk hafta maçlarında İsviçre ile berabere kalan Galler ise kinci maçta karşı karşıya geleceği Türkiye'yi iyi bir sonuçla geçerek bir üst tura çıkma şansını taze tutmak için sahaya çıkıyor. Merak eden futbol severler için işte Türkiye Galler canlı skor takip...

TÜRKİYE GALLER MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Türkiye Galler Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? 

Türkiye EURO 2020 Şampiyonasında yer aldığı A grubunun ikinci maçında Galler ile karşı karşıya geliyor. 16 Haziran Çarşamba günü saat 19:00'da başlayacak maç TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Her iki takım içinde önem arz eden maç Bakı Olimpiya Stadionu'da oynanacak.

Türkiye Galler Maçı Hakemi

Türkiye ile Galler arasında oynanacak olan EURO 2020 A grubu ikinci maçının hakemi FİFA tarafından açıklandı. Portekiz Futbol Federasyonundan Artur Manuel Ribeiro Soares Dias'ın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Rui Licínio Barbosa Tavares ve Paulo Alexandre Santos Soares yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Bartosz Frankowski üstlenecek. 

Türkiye Galler Maçı İlk 11'leri!

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Çağlar, Kaan, Umut, Okay, Ozan, Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz, Burak

Galler: Ward, Roberts, Mepham, Rodon, Davies, Allen, Gareth Bale, Morrell, Ramsey, James, Moore