Kalli'nin biletini futbolcular mı kesti

Bu sabah sürpriz bir şekilde istafa eden Alman Teknik Direktörün gitmesini futbolcuların istediği ileri sürüldü. Başkan Polat'la görüşen futbolcular Kalli için bakın neler söyledi:

Kalli'nin biletini futbolcular mı kesti
Kalli'nin biletini futbolcular mı kesti
GİRİŞ 05.04.2008 13:45 GÜNCELLEME 30.05.2020 04:50
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sezon sonunda gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Galatasaray'ın Alman Teknik Direktörü Feldkamp'ın ligin bitmesine çok az bir süre kala şampiyonluk yarışındaki takımı bırakması akıllarda soru işaretleri bıraktı. Peki ne oldu da, Polat'ın büyük mücadele vererek takımın başına getirdiği kurt hoca istifa etti. İddialara göre, Feldkamp'ın otoriter tutumu, futbolcular üzerindeki baskısı ve sık sık takımı değiştirmesini dikkate alan çiçeği burnunda başkan Adnan Polat, dün akşam futbolcularla görüştü. Bu görüşmenin ardından futbolcuların şikayeti ile Feldkamp'ın yanına giden Polat, Kalli'ye uyarılarda bulununca istifa da geldi.

Milliyet'te yer alan habere göre olay şöyle gelişti:

Başkan Adnan Polat dün akşam saatlerinde futbolcularla tek tek toplantı yaptı. Uzun süren görüşmelerde yerli-yabancı bütün oyuncular, Feldkamp'ın kendileri ve takımla oynadığını, bunun sinir bozucu boyuta geldiğini belirttiler. Yersiz oyuncu değişiklikleri, bazı futbolcuların alışık olmadığı mevkiilerde oynatılması sabırları taşırırken, oyuncuların başkan Polat'a 'Bizimle oynuyor, sinirimizi bozuyor, oyuncu değişiklikleri hep yanlış. Bazı arkadaşlar hiç alışık olmadıkları yerde oynatılıyor ve taraftarların önüne atılıyor. Bizi hep yanlış oynattı. Kalli olmazsa şampiyon oluruz. Yoksa soünumuz kötü' diye konuştakları öğrenildi.

Kaptanlar Hakan Şükür ve Hasan Şaş'ın yanı sıra yabancı oyuncular Nonda, Song ve Lincoln'ün de 'Bu adamla bizim başarıya ulaşmamız mümkün değil' dedikleri ve 'Gereksiz kaprisleri var. maçlara motive olamıyoruz' ifadesini kullandıkları bildirildi.

Bu gelişmeler üzerine Adnan Polat, sezon başından beri Feldkamp'tan memnun olmayan yöneticilerin de ısrarı üzerine, son olarak Feldkamp ile görüştü. Polat'ın 'Artık ön libero deneme, Nonda'ya şans ver. Futbolcularla iyi geçin' gibi sözleri üzerine Kalli'nin 'İşime karışmayın. Ben bu ortamda çalışamam' diyerek istifa etti. Kalli'nin bugüne kadar her zaman destekcisi olan Polat ise 'Tamam. Ancak yardımcın Ahmet Akcan da istifa etsin' diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONUYLA İLİŞKİLİ HABERLER

 

Feldkamp'ın yerine Hagi iddiası
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Hainz Feldkamp'ın sürpriz istifası ile boşalan Galatasaray teknik direktörlüğü görevine tanıdık bir isim geleceği iddia edildi.

 

Karl Heinz Feldkamp istifa etti
Galatasaray'ın Alman Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın istifa ettiğini açıklandı. Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan resmi açıklamaya göre Kalli'nin istifa sebebi şöyle:

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR 6
  • MURAT SARIHAN 15 yıl önce Şikayet Et
    nihayet. adnan polat\'tan lucescu veya hagi\'yi takımın başına getirmesini istiyoruz
    Cevapla
  • özcan çelenk 15 yıl önce Şikayet Et
    çok şükürr. inanın arkadaslar bugun çalışan 55 personelime tepsilerle baklava dagıttım. kalli nin gidişine okadar seviniyorum ki helal olsun o baklavalara
    Cevapla
  • sinan köse 15 yıl önce Şikayet Et
    şükürler olsun!!. Dualarım kabul oldu . Allahım şükürler olsun.. kurtulduk fenerin ajanından! yolumuz açık artık. lucescu en iyi seçim olacaktır.
    Cevapla
  • fatih veli 15 yıl önce Şikayet Et
    ta ta kalli . kalli belki iyi bi teknik adam ama artık gitmesi gerekiyodu futbolcular alakasız mevkilerde oynuyo doğru zamanda doğru futbolcuyu değiştirmiyodu
    Cevapla
  • ANTONYO BANDERASS 15 yıl önce Şikayet Et
    sevmek ve sevgisiz olmak. bence feldkampta insan sevgisi gibi bir kavram yoktu bu yüzden futbolcuları motive edemiyordu ve kendi şahsi inadı üzerine hareket ediyordu feldkapın kariyeri belli kimsenin laf ettiği yok ama insan ne zaman hatalarını kabul etmezse o zaman kaybeder aynı fatih terim gibi galatasarayımız için hayırlısı olsun ben abilerime güveniyorum cimbom için en iyisi olur inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle