Türkiye İtalya maçı canlı izle! EURO 2020 TRT Türkiye İtalya maçı canlı skor takip!

Türkiye İtalya maçı TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. A Milli Futbol Takımı EURO 2020 açılış maçında Mavilileri konuk ediyor. Şenol Güneş yönetimindeki Ay Yıldızlılar ilk maçında galip gelerek turnuvaya iyi başlamak istiyor. Şampiyonanın favorilerinden biri olan çizme ekibi ise taraftarı önünde kazanmak istiyor. İşte Türkiye İtalya maçı canlı skor takip!

Türkiye İtalya maçı canlı izle! EURO 2020 TRT Türkiye İtalya maçı canlı skor takip!
Türkiye İtalya maçı canlı izle! EURO 2020 TRT Türkiye İtalya maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 11.06.2021 21:30 GÜNCELLEME 11.06.2021 21:30

TRT ekranlarından Türkiye İtalya maçı canlı olarak yayınlanıyor. EURO 2020 açılış maçında A Milli Futbol Takımı Çizme Temsilcisiyle karşı karşıya geliyor. Ay Yıldızlı Takımımız Tecrübeli Teknik Adam Şenol Güneş yönetiminde şampiyonada çıkacağı ilk maçı kazanarak fark yaratmak istiyor. Turnuvanın en gözde takımı olan ve şampiyonluk adayları arasında yer alan Mavililer ise taraftarı önünde avantaj yaşayarak müsabakadan galip ayrılmak istiyor. Merak eden futbol severler için işte Türkiye İtalya maçı canlı skor takip...

TÜRKİYE İTALYA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Türkiye İtalya Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Türkiye ile İtalya EURO 2020 açılış maçında Stadio Olimpico'da karşı karşıya geliyor. 11 Haziran Cuma günü saat 22.00'da başlayacak olan karşılaşma TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Türkiye İtalya Maçı Hakemi Belli Oldu

Karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Danny Makkelie yönetecek. Makkelie'nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ve Jan de Vries yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Fransa'dan Stephanie Frappart, VAR ise Hollanda'dan Kevin Blom olacak.

Türkiye İtalya Maçı Muhtemel 11'leri!

Türkiye: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Kenan Karaman, Burak Yılmaz

İtalya: Cragno, Toloi, Biraghi, Ferrari, Mancini, Cristante, Castrovilli, Pessina, Kean, Grifo, Bernardeschi

A Milli Takımın EURO 2020 Aday Kadrosu

  • Kaleci

  • Altay Bayındır, Mert Günok, Uğurcan Çakır

  • Defans

  • Mehmet Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Mert Müldür, Ozan Kabak, Rıdvan Yılmaz, Umut Meraş

  • Orta Saha

  • Yusuf Yazıcı, Dorukhan Toköz, İrfan Can Kahveci, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Taylan Antalyalı, Hakan Çalhanoğlu

  • Forvet

  • Burak Yılmaz, Cengiz Ünder, Enes Ünal, Abdülkadir Ömür, Kerem Aktürkoğlu, Halil İbrahim Dervişoğlu, Kenan Karaman

İtalya Milli Takımı Aday Kadrosu

  • Kaleci

  • Alessio Cragno (Cagliari), Gianluigi Donnarumma (Milan), Alex Meret (Napoli), Salvatore Sirigu (Torino)

  • Defans

  • Francesco Acerbi (Lazio), Alessandro Bastoni (Inter), Cristiano Biraghi (Fiorentina), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Giovanni Di Lorenzo (Napoli), Alessandro Florenzi (Paris Saint-Germain), Manuel Lazzari (Lazio), Gianluca Mancini (Roma), Leonardo Spinazzola (Roma), Rafael Toloi (Atalanta)

  • Orta Saha

  • Nicol Barella (Inter), Gaetano Castrovilli (Fiorentina), Bryan Cristante (Roma), Manuel Locatelli (Sassuolo), Lorenzo Pellegrini (Roma), Matteo Pessina (Atalanta), Stefano Sensi (Inter), Marco Verratti (Paris Saint- Germain)

  • Forvet

  • Andrea Belotti (Torino), Domenico Berardi (Sassuolo), Federico Bernardeschi (Juventus), Federico Chiesa (Juventus), Vincenzo Grifo (Freiburg), Ciro Immobile (Lazio), Lorenzo Insigne (Napoli), Moise Kean (Paris Saint- Germain), Matteo Politano (Napoli), Giacomo Raspadori (Sassuolo)

Türkiye İtalya Arasında Oynanan Maçlar

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası'nın (EURO 2020) açılış maçında yarın karşılaşacağı İtalya karşısında ilk galibiyeti için sahaya çıkacak. Türkiye, 3'ü (B) milli takım olmak üzere İtalya ile bugüne kadar 13 kez karşı karşıya geldi. Milliler, bu maçlarda 4 beraberlik ve 9 yenilgi yaşadı. Kalesinde 23 gol gören ay-yıldızlı ekip, rakip ağlara 8 gol gönderdi. Türkiye ile İtalya arasında oynanan son iki karşılaşma, 1-1 sona erdi. İki rakip, İtalya'nın başkenti Roma'da ilk kez karşı karşıya gelecek.