Hatayspor yıldız oyuncunun peşinde... 10 Haziran Hatayspor transfer haberleri!

Hatayspor yıldız oyuncunun peşinde! Geride kalan sezonun başında Lig'e çıkan ve sezonu çok iyi bir yerde bitiren Bordo Beyazlılar önümüzdeki sezonun hazırlıklarına şimdiden başladı. Aaron Boupendza gibi kadrosundaki yıldız oyuncuları satmayı planlayan Akdeniz Temsilcisi, buradan gelecek parayla yeni isimleri kadrosuna katmak istiyor. İşte 10 Haziran Hatayspor transfer haberleri!

Hatayspor yıldız oyuncunun peşinde... 10 Haziran Hatayspor transfer haberleri!
Hatayspor yıldız oyuncunun peşinde... 10 Haziran Hatayspor transfer haberleri!
GİRİŞ 10.06.2021 19:41 GÜNCELLEME 10.06.2021 19:41

Hatayspor yıldız oyuncunun peşinde! Ömer Erdoğan yönetimindeki Akdeniz temsilcisi yeni sezona iddialı bir kadroyla giriş yapmak istiyor. Bu sene gol kralı olan Aaron Boupendza'yı iyi bir rakama elden çıkarmak isteyen Bordo Beyazlı takımın kurmaylı yurt içinde ligi tanıyan tecrübeli isimlere yöneldi. Bordo Beyazlılar Feyenord'da forma giyen Eric Botteghin'i listesine aldı. Hatayspor'da ilk hedef küme düşen Ankaragücü forması giyen Saba Lobjanidze. Öte yandan Rizespor forması giyen Erik Sabo'da Akdeniz Temsilcisinin listesinde yer alan bir başka oyuncu. En son Fatih Karagümrük forması giyen Emre Çolak ise Antakya Ekibi ile anlaşmaya vardı. İşte 10 Haziran Hatayspor transfer haberleri...



Eric Botteghin Adım Adım Hatayspor'a

Hatayspor Brezilyalı oyuncuyu takibe aldı. Ajasspor'un haberine göre, Fatih Karagümrük ile sözleşmesi sona eren Fatih Kuruçuk'u kadrosuna katan Bordo Beyazlılar ayrıca Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord  ile mukavelesi bitmek üzere olan Eric Fernando Botteghin'e transfer teklifi yaptı. Bu sezon Hollanda ekibiyle 30 maça çıkma istikrarı sergileyen Brezilyalı stoper 1 de gol attı. Akdeniz Ekibinin kurmayları oyuncuyla anlaşabilirse, transfer imzaya kalacak. 



Hatayspor'da Saba Lobjanidze Sesleri!

Transferde ince eleyip sık dokuyan Hatayspor yönetimin gündeminde Ankaragücü takımından Saba Lobjanidze bulunuyor. Sözleşmesi 30 Haziran 2021 tarihinde sona erecek olan Gürcü oyuncu ile maaşta anlaşılırsa imzalar atılacak. Geride kalan sezonda Ankaragücü formasıyla 38 maça çıkan Lobjanidze 3 gol 8 asist yapmıştı. Futbolcu ile görüşmelerini sürdüren yönetimin yakın zamanda tecrübeli oyuncu ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.



Merkez Orta Sahaya Güçlü Aday Erik Sabo

Bu sezon alternatif oyuncu sayısına sahip bir kadro kurmak isteyen Hatayspor, Rizespor forması giyen Erik Sabo'yu gündemine aldı. Bonservisi Karadeniz Temsilcisinde bulunan Slovak oyuncu için Bordo Beyazlıların kurmayları teklif sunmaya hazırlanıyor. Rize Ekibi Antakya Temsilcisinin teklifini kabul ederse, sıra Sabo'yu maaş konusunda ikna etmeye gelecek. 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun tarafların anlaşması durumunda Hatay Ekibinde forma giymeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.



Emre Çolak Hatayspor'da!

Son olarak Fatih Karagümrük'te forma giyen ve İstanbul ekibinden ayrılmasının ardından bir kulüple anlaşmayan Emre Çolak'ın yeni takımı belli oldu. Aktarılan bilgilere göre tecrübeli futbolcu, Hatayspor ile anlaştı ve 2 yıllık sözleşme imzaladı. Emre Çolak, bu sezon toplamda 9 maça çıktı ve 1 asist üretti. Hatayspor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz tecrübeli orta saha oyuncusu Emre Çolak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş katıldı. Emre Çolak'a ve Atakaş Hatayspor'umuza hayırlı olsun." denildi.