Süper Lig'in yıldızını Adana Demirspor'a... 1 Temmuz Adana Demirspor transfer haberleri!

Süper Lig'in yıldızını Adana Demirspor'a! Lig'in yeni ve iddialı ekiplerinden Adana Demirspor transferde gaza bastı. Akdeniz Ekibinde yıldızlarla dolu bir kadro kurulmak istenirken, Başkan Murat Sancak'ın telaffuz ettiği isimler dudak uçuklatıyor. Mavi Beyazlılar kariyerleri oyuncuları Adana'ya getirerek kaliteyi arttırmak istiyor. İşte 1 Temmuz Adana Demirspor transfer haberleri!

Süper Lig'in yıldızını Adana Demirspor'a... 1 Temmuz Adana Demirspor transfer haberleri!
Süper Lig'in yıldızını Adana Demirspor'a... 1 Temmuz Adana Demirspor transfer haberleri!
GİRİŞ 01.07.2021 11:19 GÜNCELLEME 01.07.2021 11:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in yıldızını Adana Demirspor'a! Başkan Murat Sancak yönetimindeki Adana Demirspor'da hareketli günler yaşanıyor. Mavi Şimşekler bir dönem Galatasaray forması da giyen Belhanda'yı gündemine aldı. Akdeniz Temsilcisi Beşiktaş forması giyen Adem Ljajic'in peşinde. Mavi Beyazlılar Villarreal forması giyen Carlos Bacca için girişimlere başladı. Doğu Akdeniz Temsilcisi Birkir Bjarnason'u kadrosuna kattı. Adana Ekibi Başakşehir' den Mehmet Topal'ı kadrosuna katmak istiyor. Ankaragüçlü Joseph Paintsil Adana Ekibinin radarında. Akdeniz Temsilcisinin yeni hedefi Fenerbahçeli Serdar Aziz! Adana Ekibi İngiliz oyuncu Danny Welbeck'i listesine aldı. Mavi Beyazlılar dünya yıldızı Diego Costa'yı renklerine bağlamak istiyor. İşte 1 Temmuz Adana Demirspor transfer haberleri...



Adana Demirspor Başkanı Belhanda'yı Doğruladı

Adana Demirspor Galatasaray'ın eski orta sahası Younes Belhanda'yı markaja aldı. Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak, D-Smart'ta yayınlanan bir programda transfer çalışmaları ile yeni sezondaki hedefleri konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Murat Sancak yaptığı açıklamalarda, "Belhanda ile görüşüyoruz. Bu transferler kolay olmuyor. İyi bir ev, iyi bir araba, iyi şartlar istiyorlar. Taraftarımız sabırlı olsun, onları mutlu edecek hamleleri yapacağız." dedi.



Adana Demirspor'da Adem Ljajic Sesleri!

Süper Lig ’in yeni ekiplerinden Adana Demirspor Beşiktaş'ın yıldızı Adem Ljajic için devreye girdi. Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre, Siyah Beyazlıların, elinden çıkarmak için düşük bir bonservis bedeline razı olduğu futbolcu için Demirspor’un bilgi aldığı ve teklif hazırlığında olduğu kaydedildi. Kartal, sezonu çifte şampiyon olarak kapatsa da takıma istikrarlı bir şekilde katkı sağlayamayan Sırp 10 numara, gözden çıkarıldı. Yönetim, yeni sezonda 3.5 Milyon Euro kazanacak olan 29 yaşındaki futbolcunun menajerine ayrılık kararını iletmişti.



Samet Aybaba'dan Carlos Bacca'ya Yeşil Işık

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, transfer gündemlerinde olan Bacca ile ilgili açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, yıldız oyuncunun transferiyle ilgili yönetimin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. BeIN Sports'a konuşan Aybaba, "Birçok oyuncuyla temasımız var. Yönetime listeye verdik. Zorlanıyorlar, transferler kolay değil. Önümüzdeki hafta içinde 4-5 transfer bitme noktasına gelecek. Avrupa Şampiyonası' ndan da 1-2 futbolcu var. Fiyatlar yüksek, belki turnuvadan sonra düşebilir" şeklinde konuştu.



Adana Demir Spor Birkir Bjarnason'u Bitirdi!

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Adana Demirspor transfer çalışmalarına hızlı başladı. A Spor'da yer alan habere göre, Akdeniz temsilcisi İzlandalı oyuncu Birkir Bjarnason ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun ilerleyen günlerde Adana'ya gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon İtalya Serie B ekibi Bresica'da forma giyen 33 yaşındaki oyuncu, 26 karşılaşmada forma giydi. Bjarnason bu maçlarda 6 gol atarken 3 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Taraflar anlaşırsa transfer imzaya kalacak.



Ferhat Kaplan Resmen Adana Demirspor'da

Adana Demirspor transferi açıkladı. Süper Lig'in yeni takımı Antalyaspor ile yollarını ayıran Ferhat Kaplan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Mavi Şimşekler, yaptıkları resmi açıklamada, "Kulübümüz daha önce Gençlerbirliği ve Antalyaspor formalarını giymiş tecrübeli kaleci Ferhat Kaplan ile iki yıllık sözleşme imzalamıştır. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dileriz." dedi. Ferhat Kaplan Antalyaspor ile kısa süre önce yollarını ayırmıştı.



Adana Demirspor Mehmet Topal İçin Devrede

Tecrübeli bir takım kurmak isteyen Adana Demirspor, bonservisi elinde olan Mehmet Topal’a teklif götürdü. Deneyimli oyuncunun düşünmek için süre istediği, kararını kısa süre içinde vereceği belirtildi. Demirspor, Bolasie transferinde de önceki gün mutlu sona ulaşmıştı. Tecrübeli orta saha oyuncusunu da kadrosuna katması an meselesi olan Mavi Şimşekler Mehmet Topal'ı ikna edememesi durumunda alternatif isimlere yönelecek.



Joseph Paintsil Adana Demirspor'a Çok Yakın

Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor, Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen  Ganalı forvet Joseph Paintsil'in peşine düştü. Adana Demirspor, Genk ile 1 yıllık sözleşmesi olan Paintsil için temaslara başladı. Genk'in 2 Milyon Euroya aldığı Josep Paintsil satmaya sıcak baktığı ifade edildi. Josep Paintsil Ankaragücü'nde 33 maçta forma giydi ve 11 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.



Fenerbahçeli Serdar Aziz Adana Demirspor'a!

Adana Demirspor’da teknik direktör Samet Aybaba, Serdar Aziz’i takımda görmek istiyor. Mavi Şimşekler’in başarılı savunmacıya ilk teklifi yaptığı kaydedildi. Fanatik'in haberine göre, 2.5 senedir Fenerbahçe forması giyen Serdar’ın da yeni bir maceraya sıcak baktığı ancak son kararını vermek için Sarın Lacivertlilerin yeni teknik adamının belli olmasını beklediği belirtildi. 30 yaşındaki stoperin Kanarya ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak yönetimin, Serdar’ın gitmek istemesi halinde kolaylık sağlayacağı kaydedildi.



Adana Demirspor'da Rota Danny Welbeck

İngiliz milli yıldız Danny Welbeck de Adana Demirspor'un gündeminde. Fotomaç'ın haberine göre, bonservisi elinde olan 30 yaşındaki santrfora teklif götürdü. Kariyerinde daha önce Man. United, Arsenal gibi devlerde forma giyen Welbeck'ten cevap bekleniyor. Geçen sezon Brighton formasıyla 24 maçta 6 defa ağları sarstı, 3 de asist yaptı. İngiltere Milli Takımı'nda da 42 kez boy gösteren tecrübeli forvet, 16 kez ağları havalandırdı. Mavi Şimşeklerin liste başı ise hala Mario Balotelli



Diego Costa Adana Demirspor'la Görüşüyor

Balotelli, Bafetimbi Gomis, Welbeck, Payet gibi dünya futbolunun tanınan isimleri için girişimlerde bulunan Mavi Şimşekler bu kez çıtayı en yükseğe çıkardı. Hedefteki isim adı son zamanlarda Beşiktaş’la da anılan Diego Costa. Fanatik'in haberine göre, bonservisi elinde olan ve birçok takımdan teklifler alan yıldız oyuncunun şartlarını öğrenmek için menajeriyle bir görüşme gerçekleştiren başkan Murat Sancak’ın Costa’nın istediği yıllık ücreti ödemeye hazır olduğu vurgulandı. Beşiktaş’tan senelik 4 Milyon Euro talep eden yıldız golcüye bu rakamın taahhüt edileceği belirtildi.



Adana Demirspor Dimitri Payet İçin Teklif Yapmaya Hazırlanıyor!

Adana Demirspor Fransa Lig 1'de Marsilya forması giyen Dimitri Payet'i gündemine aldı. Fanatik'in haberine göre, Menajerler aracılığıyla kurulan ilk temasların son derece olumlu geçtiği öğrenilirken oyuncu cephesinden alınan yeşil ışık Mavi Şimşekleri harekete geçirdi. Üstelik Marsilyalı futbolcunun bonservissiz bir şekilde takıma kazandırılması gündemde. Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak İstanbul takımlarının da ilgilendiği yıldız oyuncu için tüm şartların zorlanmasını istedi. Yıllık maliyeti 4 Milyon Euro'yu bulması beklenen Payet için Güney ekibinin temaslarını hızlandıracağı ifade edildi.



Adana Demirspor'da Rota Junior Fernandes

Adana Demirspor bir taraftan kadrosundaki genç isimleri tutarken, diğer yandan da Süper Lig kalitesine uygun isimlerle görüşmelere devam ediyor. Bu isimlerden biri de Başakşehir'de geçtiğimiz sezon 9 müsabakada görev alan 33 yaşındaki Şilili Junior Fernandes 1 gol kaydedebildi. Mavi Şimşeklerin kurmayları oyuncuyu ikna edebilirse tecrübeli isim Adana forması giyecek. Sol kanat oyuncusu Fernandes Transfermarkt'a göre önümüzdeki sezon %95 olasılıkla Adana Demirspor forması giyecek. 



Hosseini Her An Mavi Şimşeklere İmza Atabilir

Adana Demirspor Trabzonspor ile sözleşme yenilemeyen Majid Hosseini'niye talip oldu. Mavi şimşekler başarılı savunmacı ile temasa geçti. Trabzonspor Yönetimi aylar önce Hosseini'ye 750 Bin Euro artı 100 Bin Euro bonus üzerinden 3 yıllık sözleşme teklif etmişti. Ancak İranlı stoperin menajeri ise bu rakamı kullanarak diğer kulüplerle görüşüp, hem ücreti hem de komisyonunu artırmaya çalışınca Bordo Mavililer teklifi geri çekti. Bu gelişmeden sonra Adana Ekibi oyuncuyla bir görüşme daha gerçekleştirip, istenilen rakam üzerinden pazarlık yaparak anlaşmaya çalışacak.



Boşnak Stoper Sinisa Sanicanin Adana Demirspor'un Radarında

Süper Lig'de iddialı bir sezon geçirmek isteyen Adana Demirspor Sırbistan'da FK Vojvodina Novi Sad'da forma giyen Sinisa Sanicanin'i gündemine aldı. Adana Ekibi 26 yaşında ve 1.90 boyunda olan Bosnalı stoper için teklif yapmaya hazırlanıyor. Mavi Şimşeklerin kurmayları 30 Haziran tarihinde sözleşmesi bitecek olan Sanicanin ile maaşta anlaşırsa oyuncuyla imza için masaya oturacak. Bu sene Sırbistan Liginde 22 maça çıkan başarılı oyuncu 3 gol atıp 1 asist yaptı.



Adana Demirspor'da Kaleye Fenerbahçeli Harun Tekin!

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Harun Tekin, Süper Lig'in yeni takımı Adana Demirspor'a transfer oluyor. A Spor'un haberine göre Lacivert Mavili ekip, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan 31 yaşındaki kaleci ile anlaşmaya vardı. 2018 yılında Bursaspor'dan Sarı Lacivertlilere transfer olan Harun'un sözleşmesi Haziran ayının sonunda sona eriyordu. Tecrübeli kaleci, geçtiğimiz sezon 6 Süper Lig, 2 Türkiye kupası olmak üzere 8 maçta kaleyi korumuştu ve bu maçlarda 9 gol yerken 2 maçta gole kalesini kapamıştı.



Dünyaca Ünlü Kaleci Asmir Begovic Adana Demirspor Yolunda

Fanatik’in haberine göre, Adana Demirspor kaleci transferi içinde girişimlerini sürdürüyor. Bosnalı kaleci Asmir Begovic için resmi teklif yapıldığı ve bu isimden cevap beklendiği gelen haberler arasında. Bir dönem Chelsea ve Milan formalarıda giyen, şu an İngiltere Championship ekiplerinden Bournemouth formasını terleten tecrübeli eldivenin takımıyla 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Mavi Şimşeklerin kurmayları 1.99'luk kaleciyi ikna edebilirse takımıyla görüşmelerini sıkılaştıracak. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 2 Milyon Euro



Adana Demirspor'a Balkanların Gol Kralı Mirlind Daku!

Adana Demirspor transferde gaza bastı! Mavi Şimşekler Kosova ligi gol kralı Mirlind Daku ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Kariyerinde 2 gol krallığı bulunan Kosovalı santrafor bu sene KF Ballkani formasıyla çıktığı 35 maçta 34 gol atıp 2 de asist yaptı. Güçlü fiziği ve genç yaşıyla bir çok kulübün radarında olan Daku 30 Haziran 2021  tarihinde serbest kalacak. Adana Temsilcisinin kurmayları onay verirse genç yıldız adayı Mavi Beyazlı formayı giymeye çok yakın.



Gökhan Gönül Adana Demirspor Yolunda

Fenerbahçe ile ayrılma aşamasına gelen Gökhan Gönül, Süper Lig ekibi Adana Demirspor ile anlaştı. Sarı Lacivertliler, 1+1 yıllık sözleşmesi olan Gökhan'ın opsiyonunu kullanmama kararı aldı, bu durum kendisine iletildi. Bunun üzerine devreye giren Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor, "Gel bizde oyna. Takımın senin gibi bir ağabeye ihtiyacı var. Gökhan İnler'le birlikte yeni sezonda takıma ağabeylik yaparsınız" diyerek Gönül'e teklifte bulundu. İkna edilen Gökhan'ın önümüzdeki günlerde Adana Demirspor'a imza atması bekleniyor.



Adana Demirspor'da İlk Hedef Hugo Rodallega!

Geride kalan sezonda Denizlispor forması giyen Hugo Rodallega Adana Demirspor'un merceğinde. Denizli'nin küme düşmesiyle beraber serbest kalan tecrübeli santrafor, Adana Demirspor'un kurmaylarının takibinde. Mavi Beyazlı Akdeniz Temsilcisi ilerleyen günlerde Rodallega ile bir görüşme gerçekleştirecek. Maaş konusunda oyuncu ile anlaşabilirse bu transferin olmaması için başka engel kalmayacak. Rodallega 2020-2021 sezonunda Yeşil Siyahlı formayla 37 maçta 14 gol atıp, 3 asist yaptı. Bu transferin bitmesi artık an meselesi.



Mario Balotelli Adım Adım Adana Demirspor'a

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, geçtiğimiz günlerde Balotelli'ye teklifte bulunduklarını ve beklemeye geçtiklerini belirtmişti. Transferle ilgili yoğun mesai harcadıklarını söyleyen Başkan Sancak, 'sonuçlanması uzun sürer, hemen beklemeyin' ifadelerini kullanmıştı. Samet Aybaba'nın da esprili bir şekilde doğruladığı yıldız oyuncu ile temaslar sürüyor. 30 Haziran tarihinde serbest kalacak olan Balotelli en son Serie B ekiplerinden AC Monza forması giymekte. İtalyan oyuncu Serie B'de çıktığı 14 maçta 6 gol 1 asistlik performansla takımına destek oldu. 



Forvete Son Aday Eski Başakşehirli Demba Ba!

TFF 1. Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Adana Demirspor'da yeni sezon için transfer çalışmaları başladı. Mavi Şimşekler, Demba Ba'yı kadrosuna katmak istiyor. Senegalli golcü kısa süre önce Başakşehir ile sözleşmesini feshetti. Serbest durumda olan 35 yaşındaki oyuncuyla görüşen Adana Demirspor yönetimi transferi tamamlamayı planlıyor. Demba Ba, bu sezon Başakşehir formasıyla çıktığı 37 maçta 9 gol atıp 3 asist yaptı.

YORUMLAR 6
  • Remzi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne ya bu kadrodan 5 tane A. D. Spor çıkar beyler frene basın.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    En çok Payet'e güldüm. Vaybe...
    Cevapla
  • Samet Aybaba 2 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca Adana Demirspor'un renklerini yanlış yazmışsınız. Yazık size hemde çok yazık.
    Cevapla
  • Acıyorum 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların süper lig görüşü taş devrinden kalma herhalde, kendi sonlarını hazırlıyorlar haberleri yok.
    Cevapla
  • Demir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsi gelecek baba hazır ol
    Cevapla
  • ben de sana acıyoru 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncularla super ligi dağıtırlar sene içinde görürsün mükemmel bur kadro olur harun tekin gibi birkaç isim hariç inşallah transfer edebilirler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle