O oyuncunun sözleşmesi Sivassporla bitiyor... 1 Temmuz Sivasspor transfer haberleri!

O oyuncunun sözleşmesi Sivassporla bitiyor! Avrupa Kupalarına katılım sağlayacak olan Sivasspor'da transferde hareketli günler yaşanıyor. Güçlü bir kadro kurmak isteyen Yiğidplarda hedef maliyetsiz ama kariyerli topçular almak. Kırmızı Beyazlı takımın kurmayları yıldız oyuncu transferi için yoğun mesai harcıyor. İşte 1 Temmuz Sivasspor transfer haberleri!

O oyuncunun sözleşmesi Sivassporla bitiyor... 1 Temmuz Sivasspor transfer haberleri!
O oyuncunun sözleşmesi Sivassporla bitiyor... 1 Temmuz Sivasspor transfer haberleri!
GİRİŞ 01.07.2021 11:16 GÜNCELLEME 01.07.2021 11:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

O oyuncunun sözleşmesi Sivassporla bitiyor! Sivasspor kadro genişliğini ve kalitesini arttırmak için transferde düğmeye bastı. Yiğidoların Brezilyalı orta saha Claudemir ile sözleşme yenileyip yenilemeyeceği merak konusu. Kırmızı Beyazlılar geçen sezon Galatasaray forması giyen Etebo'yu kadrosuna katmak için harekete geçti. Yiğidolar Bonservisi Sporting'de olan Eduardo Henrique'yi kadrosuna katmak istiyor. Sivas Ekibi Villarreal forması giyen Carlos Bacca için devrede. Kırmızı Beyazlılar Başakşehir forması giyen Gulbrandsen'i gündemine aldı. Sivas Temsilcisinin başarılı oyuncusu Robin Yalçın'ın takıma veda etmesi bekleniyor. Merak eden futbol severler için işte 1 Temmuz Sivasspor transfer haberleri...



Brezilyalı Orta Saha Claudemir'in Geleceği Merak Konusu!

Transferde hareketli günler geçiren Sivasspor'da dış transfer kadar iç transferde de mesai harcanıyor. Kırmızı Beyazlılarda sözleşmesi bitecek olan Claudemir ile yeni kontrat yapılmaması akıllarda soru işareti bıraktı. Daha önce bu oyuncuyla devam edileceği yönünde yapılan haberlere rağmen hala tecrübeli isimle anlaşılamaması taraftarları şaşırttı. 1 Temmuz da serbest kalacak olan oyuncu ile ilgili ne karar verileceği merakla bekleniyor.



Sivasspor Etobo İçin Devrede

Yiğidolar, orta sahaya takviye için, Galatasaray'da kiralık forma giyen 25 yaşındaki Etebo'yu kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. Etebo'nun da İngiltere Championship ekibi Stoke City'le sözleşmesi 2023'te bitecek. Sivasspor eğer oyuncuyla maaş konusunda anlaşabilirse İngiliz kulübüyle kiralama konusunda masaya oturacak. Tarafların anlaşması durumunda Nijeryalı topçu Sivas forması giyebilir.



Brezilyalı Eduardo Henrique Sivasspor Yolunda!

Geniş ve alternatifli kadro kurmak için kolları sıvayan Sivasspor, geçen sezon kiralık olarak İtalyan ekibi Crotone'de oynayan 26 yaşındaki Eduardo Henrique'yi kadrosuna katmak istiyor. İtalya Serie A'dan düşen Kırmızı Lacivertlilerde 19 maçta boy gösteren Brezilyalı Henrique'in kulübü Sporting Lizbon'la 2024'e kadar kontratı var. Kiralık formülünün de masada olduğu pazarlıklarda, yönetim Brezilyalı oyuncuya Kırmızı Beyazlı formayı giydirmek istiyor.



Sivasspor Villarreal'in Yıldızı Carlos Bacca İçin Devrede

Transfer çalışmalarına hız veren Sivasspor'da UEFA Konferans Ligi öncesinde hareketli günler yaşanıyor. Yiğidoların Villarreal forması giyen Carlos Bacca için devrede olduğu iddia edildi. Kırmızı Beyazlıların kurmayları kariyerinde Sevilla ve Milan gibi büyük kulüplerde de top koşturan Kolombiyalı oyuncu için bastırıyor. Geride kalan sezonda İspanyol deviyle 35 maça çıkan Bacca 9 gol 2 asistlik katkıyla takımına destek oldu. Yıldız oyuncunun sözleşmesi önümüzdeki sene son bulacak. Eğer taraflar anlaşırsa iş imzaya kalacak.



Sivasspor'da Gündem Başakşehirli Gulbrandsen!

Transferde hareketli günler yaşayan Sivasspor Süper Lig'de Başakşehir formasını terleten Fredrik Gulbrandsen'i gündemine aldı. Forvet hattında alternatifli bir kadro kurmak isteyen Yiğidolar bu sene Başakşehir formasıyla 37 maça çıkan ve 11 gol atma başarısı gösteren Norveçli oyuncuyu markaja aldı. Başarılı santraforunda geride kalan sezonda Turuncu Mavililerin ligi kötü bir yerde bitirmesi ve Avrupa kupalarına katılamaması dolayısıyla Sivasspor'a sıcak baktığı öğrenildi.  



Sivasta Yaprak Dökümü! Robin Yalçın Yolcu

Sezon başında Sivasspor'a transfer olan orta saha oyuncusu Robin Yalçın, oynadığı futbolla taraftarın gönlünü kazanmıştı. Fotomaç'ın haberine göre, Kırmızı Beyazlı takımla sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılacağı öğrenildi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın yeniden anlaşmak istediği ancak ailesinin istediği üzerine Almanya'da futbol hayatına devam edecek olan Robin, geçen sezon 43 maçta 1 gol, 2 asistle oynadı. Başarılı oyuncunun önümüzdeki günlerde Sivas'tan ayrılması bekleniyor.



Andre Sousa Adım Adım Sivasspor'a

Geçen sezon yaşadığı sıkıntıları bir daha yaşamamak için geniş ve alternatifli bir kadro kurmak isteyen Sivasspor, orta sahaya aradığı ismi Gaziantep'te buldu. Fotomaç'ın haberine göre Kırmızı Beyazlı kurmaylar Gaziantep FK'dan ayrılan Andre Sousa'yla da temas kurdu. Bonservisi elindeki 30 yaşındaki Portekizli orta saha, geçen sezon 27 maçta 1 gol, 2 asistle oynadı. Tecrübeli maestro, 2019- 2020 devre arasında Belenses'ten geldi ve 13 maçta 1 gol kaydetti. Sousa, ön libero ve 10 numara pozisyonlarında da oynayabiliyor. 



Sivasspor'da Rota Portekizli Eder'e döndü!

Sivasspor EURO 2016'nın yıldızı Eder için düğmeye bastı. Skorer'in haberine göre Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona erecek olan Portekizli futbolcu için Kırmızı Beyazlılar çalışma başlattı. Kasımpaşa döneminde Eder'i kadrosunda görmek isteyen Rıza Çalımbay, 33 yaşındaki oyuncuyu Sivas'a istedi. Yönetim de Çalımbay'ın raporuyla yıldız futbolcuyla görüşmelere başladı. Eder'in Avrupa faktörü sebebiyle Yiğidolara yakın olduğu kaydedildi.



Sivasspor'da Hedef Fransız Orta Saha Olivier Ntcham

Sivasspor, İskoçya'da Celtic forması giyen orta saha Olivier Ntcham'ı kadrosuna katmak için temaslara başladı. Fotomaç'ın haberine göre Celtic'le 1 yıl daha kontratı bulunan 25 yaşındaki Kamerun asıllı Fransız futbolcunun transferini bitirmeye çalışan Kırmızı Beyazlı yönetimin, 1 Milyon Euro bonservis talep eden kulübü ile pazarlıklarda önemli bir mesafe kat ettiği öğrenildi. Ayrıca Yunan ekibi AEK ve bu sezon İngiltere Championship'e yükselen Blackpool da Ntcahm'ın transferi için Kırmızı Beyazlılarla yarışıyor. Ntcham bu sene Marsilya'da toplam 29 maça çıktı, 1 gol, 2 asist katkısı sağladı. Genç oyuncu Man. City, Celtic ve Marsilya gibi takımlarda forma giydi.



Tyler Boyd Yeniden Sivasspor Forması Giymeye Yakın

Fanatik'in haberine göre, Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon kiralık olarak Sivasspor'a gönderdiği Tyler Boyd, Siyah Beyazlıların yeni sezon kadrosunda düşünülmüyor. Önümüzdeki sezonda ülkemizi UEFA Konferans Ligi'nde temsil etmeye hazırlanan Sivasspor, ABD'li yıldız Boyd'u bonservisiyle istiyor. Kara Kartal Yönetimi Sergen Yalçın'ın oyuncuyu takımda düşünmediği ve "Takım baksın" dediği için Sivasspor'un teklifine sıcak bakıyor.



Sivasspor'da Ayrılık! Casimir Ninga Yolcu

Teknik direktörü Rıza Çalımbay'la 1 yıllık sözleşme yenileyen Sivasspor'da iç transferde çalışmalar da sürüyor. Kırmızı Beyazlı ekipte sözleşmesi sona eren Casimir Ninga ile yola devam edilmeyeceği öğrenildi. Angers'ten kiralık olduğu Yiğidolar ile 16'sı Süper Lig olmak üzere toplamda 22 karşılaşmaya çıkan Çadlı sol kanat skora katkı sağlayamadı.
Oyuncunun istatistiklerini yeterli bulamayan Rıza Hocanın yönetime olumsuz rapor sunduğu gelen bilgiler arasında.



Sivasspor'de Rota Yeniden Youssef Aït Bennasser'a Döndü!

Transfer çalışmalarına devam eden Sivasspor'da daha önce görüşülen bir isim yeniden gündemde. Kırmızı Beyazlılar Monaco forması giyen Youssef Aït Bennasser'ı yeniden gündemine aldı. Fransa Lig 1, Fransa Lig 2 ve Şampiyonlar Ligi gibi liglerde boy gösteren Fas asıllı Fransız oyuncu 3 kez de Fransa Milli Takımı forması giydi. Kariyeri boyunca 137 maça çıkan merkez orta saha oyuncusu bu karşılaşmalarda 4 gol atıp 6 asist yaptı. 30 Haziran 2021'de sözleşmesi bitecek olan Youssef için Sivas Ekibinin kurmayları teklif sunmaya hazırlandığı da iddia edildi. 



Sivasspor Genç Yıldız Adayı Oğulcan Ülgün İle Temas Halinde

Altınordu'nun altyapısından yetiştirip vitrine çıkardığı 22 yaşındaki futbolcu için Sivasspor nabız yokladığı ifade edildi. Ayrıca Oğulcan Ülgün için Trabzonspor'un ve Alanyaspor'un da devrede olduğu iddia edildi. Altınordu'nun ise Oğulcan için 3 Milyon TL bonservis bedeli istediği ileri sürüldü. Bu sezon Altınordu ile 22 maça çıkan Oğulcan 1945 dakika sahada kalıp 2 kez fileleri havalandırdı.



Kaleye İranlı File Bekçisi Payam Niazmand!

Yeni sezon hazırlıklarına erken başlayan ve transfere hız veren Sivasspor'da hedef başarılı bir file bekçisiyle anlaşmak. Kırmızı Beyazlılar İran'ın Sepahan FC takımının formasını giyen Payam Niazmand'ı gündemine aldı. Sözleşmesi 30 Haziran 2021 tarihinde bitecek olan Niazmand bonservisi elinde olacağı için çok uygun maliyetle imza atabilir. 26 yaşındaki genç file bekçisi bu sene Persian Gulf Pro League'de çıktığı 25 maçta 22 gol yerken, çok net 11 gol pozisyonunda da kalesini gole kapamayı başardı. 



Fransız Yacine Bourhane Sivasspor Yolunda

Sivasspor savunmasını rahatlatacak isimi Fransa'da buldu. Yiğidolar Chamois Niortais FC'de forma giyen Yacine Bourhane gündemine aldı. Bu sene UEFA Konferans Ligi'ne ön eleme turundan katılma hakkı kazanan Kırmızı Beyazlılar transferi erkenden bitirmek istiyor. 30 Haziran 2021 tarihinde sözleşmesi sona erecek olan genç yıldız adayı ön libero mevkiinin yanı sıra merkez orta saha ve stoper bölgesinde de forma giyebiliyor. Oyuncuyla ilk teması kuran Anadolu Temsilcisinin kurmayları maaş konusunda pürüzleri giderebilirse sol ayaklı savunmacıyı kadrosuna katmak istiyor. 




Trabzonsporlu Hüseyin Türkmen Sivasspor'a!

Bu sezon beklediği forma şansını bulamayan ve Trabzonspor'dan ayrılmak istediği belirtilen Hüseyin Türkmen ile Sivasspor'un ciddi şekilde ilgilendiği ortaya çıktı. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın, 23 yaşındaki stoperin ismini transfer listesine eklediği vurgulanıyor. Hatta Çalımbay'ın Hüseyin ile de bir görüşme yaptığı da ileri sürüldü. Trabzonspor'un da satışına onay verdiği belirtilen Türkmen için Anadolu Ekibi teklif sunmaya hazırlanıyor.



Kırmızı Beyazlılarda Rota Troy Deeney​

İHA
'nı aktardığı bilgiye göre bu sezon Avrupa'da başarı elde edecek bir kadro kurmak isteyen Sivasspor, Watford'un önemli oyuncularından Troy Deeney ile ilgileniyor. Kariyerinde 414 maça çıkıp 141 gol atan Troy Deeney, fiziğiyle dikkat çekiyor. Deeney, Süper Lig'e uygun bir forvet. Transferle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. Kariyerinde 414 maça çıkan ve 141 gol atan Troy Deeney, 52 kez sarı kart görürken, 3 kez de kırmızı kartla cezalandırıldı.

Sivasspor'da İlk Hedef Yannick Bolasie!

Transfer dönemine dolu dizgin giren Sivasspor'da ilk hedef Yannick Bolasie. Tecrübeli oyuncu kontratının bitmiş olması nedeniyle önümüzdeki sezon Süper Lig'de forma giyebilir. Everton'dan kiralandığı Middlesbrough ile İngiltere Championship'te mücadele eden Bolasie, sözleşmesinin bitmiş olması ile serbest kalmaya hazırlanırken kendisiyle Sivasspor'un ilgilendiği aktarıldı. Devre arasında katıldığı Middlesbrough kadrosunda Championship'te 15 maça çıkan 32 yaşındaki Kongolu oyuncu; 3 gol, 4 asistlik katkı sağladı.



Yiğido Erkan Eyibil İçin Devrede

Sivasspor'da transfer listelerinin ikinci sırasında ise Ümit Milli Takım'da forma giyen Erkan Eybil yer alıyor. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Sivasspor, 19 yaşındaki oyuncu için Konyaspor, Alanyaspor ve Kayserispor ile yarış halinde. 10 numara mevkisinde görev yapan oyuncu ile 4 kulübün de temas halinde olduğu öğrenilirken, görüşmeler sırasında Sivasspor'un transferde bir adım öne geçtiği belirtildi. Geçen sezon Go Ahead Eagles ile Hollanda 2'nci liginden 1'inci lige yükselme başarısı gösteren genç oyuncu, 28 maçta 2 gol atıp, 1 de asist yaptı.



Stoper Bölgesine Son Aday Patrick Etogo!

Sivasspor stoper arayışlarını sürdürüyor. Son olarak teknik direktör Rıza Çalımbay, TFF 1. Lig ekibi, İstanbulspor'da oynayan stoper Patrick Etoga'yı gözüne kestirdi ve Kamerunlu futbolcu ile temasa geçti. İstanbulspor'un Altay'la oynadığı play-off yarı finalini statta izleyen Çalımbay, takımının bu sezonki performansında başrollerde yer alan ve play-off oynamasına büyük katkı sağlayan 27 yasındaki savunmacının transferinin bir an önce bitirilmesini istedi. Sarı Siyahlılarla sözleşmesi 2023'te bitecek Etoga'nın kulübü ve kendisiyle görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Tecrübeli futbolcu, bu sezon 33 maçta 4 gol, 1 asistle dikkatleri üzerine çekti.

YORUMLAR 6
  • haluk sabri akdemir 2 yıl önce Şikayet Et
    alınacak oyuncuların hepsi yıldız
    Cevapla
  • Fss15 2 yıl önce Şikayet Et
    Ucuz kelepir olanlardan bir iki tane alır,diğerleri oyalama .Oldum olası transfer politikası bu
    Cevapla
  • Bulent boztunç 2 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah dedikleri olur imza atılmadan inanmam
    Cevapla
  • fikret 2 yıl önce Şikayet Et
    Yiğidolara ligin en düzenli çalışkan kulubüne başarılar dilerim
    Cevapla
  • Hak'kın Yanında 2 yıl önce Şikayet Et
    SİVAS SPOR'a başarılar diliyorum. Yönetici, Antrenör ve Oyuncuları tebrik ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle