Kocaelispor Sakaryaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Kocaeli Sakarya maçı 11'leri!

Kocaelispor ile Sakaryaspor TFF 2. Lig final maçında karşı karşıya gelecek. Yarı final mücadelesinde Hekimoğlu Trabzon'u eleyen Yeşil Siyahlılar final maçını kazanarak bir üst lige çıkmak istiyor. Kırşehir Belediyespor'u saf dışı bırakıp finale yükselen Tatangalar ise ezeli rakibini yenerek TFF 1. Lig'de boy göstermek istiyor. Peki, Kocaelispor Sakaryaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Kocaeli Sakarya maçı muhtemel 11'leri!

Kocaelispor Sakaryaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Kocaeli Sakarya maçı 11'leri!
Kocaelispor Sakaryaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Kocaeli Sakarya maçı 11'leri!
GİRİŞ 28.05.2021 11:11 GÜNCELLEME 28.05.2021 11:11

TFF 2. Lig play off final maçında Kocaelispor ile Sakaryaspor karşı karşıya gelecek. Hekimoğlu Trabzon'u yarı final maçında eleyen Körfez Temsilcisi Final karşılaşmasına çıkmaya hak kazandı. Final karşılaşması öncesi yarı final müsabakasında Kırşehir Belediyespor'u mağlup eden Siyah Yeşilliler ise Marmara derbisinde zorlu rakibini eleyerek bir üst lige çıkma mücadelesi verecek. Peki, Kocaelispor Sakaryaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Merak eden taraftarlar için işte Kocaeli Sakarya maçı muhtemel 11'leri!

Kocaelispor Sakaryaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Kocaelispor TFF 2. Lig play off final maçında Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. 28 Mayıs Cuma günü saat 20.00'da başlayacak maç Misli.com'dan canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı. Halil Umut Meler'in düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevine ise Koray Gençerler atandı. 

Kocaelispor Sakaryaspor Maçı Muhtemel 11'leri!

Kocaelispor: Bayram Olgun, Musa Nizam, Batuhan Er, Murat Akpınar, Semih Karadeniz, Gökhan Meral, Numan Küçüksu, Benhur Keser, İrfan Başaran, Mesut Özdemir, Burak Süleyman

Sakaryaspor: Ömer Özdemir, Abdulaziz Solmaz, Nuri Fatih Aydın, Muhammet Reis, Ali Özgün, Hakan Aslantaş, Azad Filiz, Burak Öksüz, Çağrı Ortakaya, Yasin Arslan, Oğuz Çalışkan

Kocaelispor'un Final Macerası

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta sezonu 68 puanla 3. sırada tamamlayan Kocaelispor, Play-Off çeyrek finalde Ankara Demirspor'la karşılaştı. İlk maçı evinde 3-0 kazanan Körfez ekibi, rövanşta 1-1'lik eşitlikle yarı finale çıktı. Yarı finalde ilk maçta evinde Hekimoğlu Trabzon ile 0-0 berabere kalan Kocaelispor, rövanşta 90+1. dakikada bulduğu golle sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı ve final biletini kaptı.

Sakaryaspor'un Finale Çıkma Hikayesi

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider Eyüpspor'un ardından sezonu 2. sırada tamamlayan Sakaryaspor, Play-Off çeyrek finalinde Van Spor'u evinde ve deplasmanda 2-0 mağlup etti, yarı finale yükseldi. Yarı finalde Kırşehir Belediyespor'la deplasmanda 0-0 berabere kalan Tatangalar, rövanşta evinde 5-1 kazandı ve finalist oldu.