Son dakika Galatasaray transfer haberleri! Cimbom'da 3 isimin transferi an meselesi!

Galatasaray transferde atağa kalktı. Başkan seçimlerinden dolayı transferde nasıl bir yol izleyeceği belirsiz olan Aslanda adaylar tarafından Fatih Terim'in seçime kadar takımın başında durup transfer sezonu sürecini yönetmesi istendi. Bu doğrultuda listesini oluşturmaya başlayan Terim'li Cimbom'da 3 isimin transferi an meselesi! İşte Son dakika Galatasaray transfer haberleri!

Son dakika Galatasaray transfer haberleri! Cimbom'da 3 isimin transferi an meselesi!
Son dakika Galatasaray transfer haberleri! Cimbom'da 3 isimin transferi an meselesi!
GİRİŞ 21.05.2021 11:20 GÜNCELLEME 21.05.2021 11:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bu sene şampiyonluğu averajla Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi için transfer mesaisi başladı! Sarı Kırmızılılarda divan kurulunun ertelenmesiyle transferde nasıl bir yol izleneceği merak konusu olmuştu. Yeni başkan adayları konuyla alakalı ortak bir bildiri yayınlayarak, Fatih Terim'in seçim sonuna kadar Aslan'ın başında olması gerektiğini söylediler. Bu düşünceye yeşil ışık yakan Terim'in listesinde Cimbom'da transferi an meselesi haline gelen 3 isim var. Merak eden futbolseverler için işte Son dakika Galatasaray transfer haberleri...



Galatasaray'da İlk Hedef Felipe Anderson!

Sabah Spor'dan Mehmet Özcan'ın haberine göre Galatasaray'da Listenin ilk sırasına dünyaca ünlü bir yıldız yazıldı: Felipe Anderson. 3 sene önce 38 milyon Euro bonservis karşılığında West Ham'a transfer olan Anderson, İngiltere'de beklenen patlamayı yapamadı. Geride kalan sezonu Porto'da kiralık geçiren Brezilyalı hücum oyuncusu, Portekiz'de de umduğunu bulamadı. West Ham'ın 1 yıl sözleşmesi kalan Felipe Anderson'u düşünmediği bilgisini alan Galatasaray, bu transfer için nabız yoklamaya başladı.

28 yaşındaki futbolcunun West Ham'la sözleşmesini 1 yıl uzatıp zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama formülleri üzerinde çalışılıyor. Hücumun iki kanadında da oynayan Anderson, 10 numara olarak da forma giyiyor. Brezilyalı yetenek, geçen sezon Porto'da 5 lig maçında gol ve asist üretemedi. Hücumun iki kanadında da oynayan Anderson, 10 numara olarak da forma giyiyor.

Brezilyalı oyuncu Lazio'da yetenekli ama aynı zamanda problemli bir karakterdi. Premier Lig'e 38 milyon Euro'ya gitti. Lazio'da son sezonunda 1.4 milyon Euro kazanıyordu ve teknik direktörüyle problem yaşamıştı. Terim, 10 numara bir adam arıyorsa tercih edilebilir. Elbette tembel ama yetenekli Brezilyalı'nın arkasında orta sahada oynayacak ikili de çok önemli. G.Saray 8 numara problemini aşmadan Anderson'dan da verim alamaz.



Aslan'da Orta Sahaya Eski Yıldız Lemina!


Galatasaray'da Mario Lemina sesleri yükseliyor. Geçen sezon başında kiralık sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan Gabonlu yıldız yeniden Florya yolunda. Takvim'in haberine göre; sezonu Fulham'da kiralık geçiren ve Southampton'a geri dönen Lemina, menajeri tarafından Galatasaray'a önerildi. Mario Lemina'nın yeniden Sarı-Kırmızılı formayı giymek istediği öğrenildi.

Ancak yönetim ve teknik heyet konusundaki büyük belirsizlik nedeniyle resmi görüşmeler seçimden sonra yapılacak. Lemina'nın bonservisini elinde bulunduran Southampton'ın 1 yıl sözleşmesi kalan 27 yaşındaki futbolcuyu uygun bir rakama bırakabileceği belirtiliyor. Bu rakamın 4-5 milyon Euro civarında olacağı konuşuluyor.

Terim'in yeni sezonda da görevde kalması durumunda Lemina'nın transferine kesin olarak onay vereceği belirtiliyor. Geçen sezon Fulham formasıyla 30 resmi maça çıkan tecrübeli yıldız 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Lemina 2019-20 sezonunda Galatasaray'da 28 maça çıkmış ve ağları 1 kez havalandırmıştı.



Fatih Karagümrük'ün Genç Oyuncusu Fatih Kuruçuk'a Aslan Pençesi!

Fatih Karagümrük'le sözleşmesi sona eren ve yayınladığı mesajla kulübüne veda eden 23 yaşındaki stoper Fatih Kuruçuk'un talipleri artıyor. Fanatik'in haberine göre Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu 1.90 boyundaki savunmacı için Galatasaray'da devreye girdi. Genç oyuncu süre alabileceği takıma gitmeye sıcak bakıyor.

Devre arasında Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'nun isteğiyle Fatih Kuruçuk için Fatih Karagümrük'ün kapısını çalmış ancak bonservis nedeniyle sezon sonunu bekleme kararı almıştı. Emre Belözoğlu'nun göreve devam etmesi halinde Fatih Kuruçuk transferinin bitirilmesini istediği belirtiliyor. Luyindama ile yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da Fatih Terim 23 yaşındaki stoperi listesinin ilk sıralarına yazdı. Galatasaray'da başkanlık seçiminin ardından bonservisi elinde olan oyuncu için girişim yapılacak.

Göztepe alt yapısında yetişen ve 4 yıldır Karagümrük forması giyen Fatih Kuruçuk takımın 1. Lig'de şampiyonluk yaşadığı takımda Ömer Erdoğan'ın vazgeçilmezi olmuştu. O sezon 21 maçta 5 gol atan 23 yaşındaki kafa toplarındaki etkili vuruşlarıyla dikkat çekmişti. Fatih Karagümrük'ün yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Fatih Kuruçuk bu sezon ise 16 Süper Lig maçında şans buldu. Bu arada genç oyuncuyla Çağlar Söyüncü transferiyle hatırladığımız Freiburg ve İspanyol kulübü Getafe de ilgileniyor.

YORUMLAR 2
  • Tabiiki 2 yıl önce Şikayet Et
    Gs deki acele ne onu anlaöadım.Seçim biter yönetim belirlenir bir topta çizikler.Madem öyle GS nin tapusunu FT ye versinler.
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeye hayırlı olsun
    Cevapla