Son dakika Trabzonspor transfer haberleri! Bordo Mavililerde 2 isim tamam, sırada o futbolcu var!

Bu sene transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Trabzonspor'da Gervinho ve Bruno Peres tamam! Geçtiğimiz günlerde transferle alakalı açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Ağaoğlu iki yıldız oyuncuyla anlaşma sağlandığını söyledi. Öte yandan sürpriz bir isimle temaslarını sürdüren Bordo Mavililer yeni sezon hazırlıklarına eksiksiz başlamak istiyor. İşte Son dakika Trabzonspor transfer haberleri!

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri! Bordo Mavililerde 2 isim tamam, sırada o futbolcu var!
Son dakika Trabzonspor transfer haberleri! Bordo Mavililerde 2 isim tamam, sırada o futbolcu var!
GİRİŞ 20.05.2021 11:13 GÜNCELLEME 20.05.2021 11:13

Transferde hızlı ilerleyen Trabzonspor iki oyuncuyla anlaşmaya vardı. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun basın mensuplarına yaptığı açıklamada Roma'nın başarılı sağ bek oyuncusu Bruno Peres ve Fildişi Sahilli yıldız oyuncu Gervinho'yla anlaşma sağladıklarını açıkladı. Tecrübeli Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın da onay verdiği tecrübeli isimlerin yanı sıra bir yıldızla daha anlaşma noktasına gelindi. Trabzonspor'un çok istediği o isim Steven Caulker! İşte Son dakika Trabzonspor transfer haberleri...



Gervinho Tamam, Kariyeri Göz Kamaştırıyor!

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun açıkladığı Fildişi Sahili oyuncu Gervinho, Arsenal, Roma, Lille, Le Mans FC, KSK Beveren, Hebei FC ve Parma'da oynadı. 86 maçta da milli formayla 23 gole imza attı. Yıldız oyuncu Gervinho kulüp kariyerinde ise 174 maçta sol kanat oynayıp 37 gol ve 35 asist yaptı. 151 maçta forma giydiği sağ kanatta ise 53 gol ve 28 asistle dikkat çekti. Santrfor bölgesinde ise 48 maçta oynarken 13 gole ve 11 asiste imza attı. Forvet arkası oynadığı 5 maçta ise 3 gol ve 1 asist istatistiğine ulaştı.

Bruno Peres İstikrar Abidesi

Baş mevkii sağ bek olan Brezilyalı oyuncu Bruno Peres Guarani Futebol Clube (SP), Sao Paulo Futebol Clube, Santos FC, Torino ve Roma kulüplerinde forma giyen oyuncu 106 maçta sağ bekte forma giyerken 7 gol ve 11 asist ile oynadı. Orta saha sağ 89 maç 8 gol 13 asist, orta saha sol 21 maçta 2 gol ve 2 asist, sol bek 9 maç, sağ kanat 2 maç ve sol kanatta ise 1 maç istatistiklerine yansıdı.



Caulker Adım Adım Trabzonspor'a!

Sabah Spor'un haberine göre, Trabzonspor, transferde hız kesmiyor. Daha önce başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Gervinho ve Bruno Peres ile anlaştıklarını açıklarken 3. trasnfer operasyonu gerçekleşti. Alanyaspor'un 29 yaşındaki İngiliz stoperi Caulker, Trabzonspor ile İstanbul'da bir transfer görüşmesi yaptı. Trabzonspor Yönetim Kurulu bonservisi elinde olan Steven Caulker ile bir araya geldi. 

2.5 sezondur Alanyaspor forması giyen Caulker, istikrarlı bir performans çizerken çıktığı 88 maçta 6 golo attı ve 8 de asist yaptı. Steven Caulker, daha önce ülkesinin ekiplerinden Liverpool ve Tottenham formasını da giydi. İngiltere Milli Takımı'yla 1 maça çıkan Caulker 1 de gol attı. Caulker'ın ismi daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de gündeme gelmişti.

KAYNAK: FOTOMAÇ