Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! 3 futbolcu Sarı Lacivertlilerin hedefinde!

Sezonu Beşiktaş ve Galatasaray'ın arkasında 3. tamamlayan Fenerbahçe Rosier, Aboubakar ve Visca'ya talip oldu. Bu sezon kurduğu kadrodan istediği performansı alamayan Sarı Lacivertliler Emre Belözoğlu yönetiminde yeniden şampiyonluğa oynayacak kadroyu inşa etmek istiyor. Süper Lig'in parlayan yıldızları merceğe alındı ve ilk teklifler yapılmak üzere. İşte Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! 3 futbolcu Sarı Lacivertlilerin hedefinde!
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! 3 futbolcu Sarı Lacivertlilerin hedefinde!
GİRİŞ 20.05.2021 11:23 GÜNCELLEME 20.05.2021 11:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahç'de Rosier, Aboubakar ve Visca sesleri yükseliyor. Ali Koç yönetimindeki Sarı Lacivertli ekip bu sene Süper Lig'in en çok öne çıkan oyuncularını toplayarak şampiyonluğa oynamak istiyor. 30 Haziran itibariyle Beşiktaş'ta sözleşmesi bitecek olan Rosier ve Aboubakar Fenerbahçe'nin kancasına takıldı. Özellikle Aboubakar'ın serbest kalması Kadıköy Ekibinin iştahını kabartıyor. Öte yandan Başakşehir'de 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Edin Visca'da listede. Emre Belözoğlu'nun Başkan Göksel Gümüşdağ ile olan ikili ilişkilerinden dolayı bu transferin gerçekleşme ihtimali çok yüksek. Merak eden futbolseverler için işte son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...



Rosier İçin Sporting'in Kapısı Çalındı!

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Sarı-lacivertliler, performansıyla Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Valentin Rosier için Fransız sağ bekin bonservisini elinde bulunduran Sporting'in kapısını çaldı. Yetkililer, oyuncuyu bonservisiyle kadrosuna katmak istediklerini Portekizlilere iletti.

Sporting'in Rosier için 5 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği, Fenerbahçe'nin ise gaza basmak için seçim sürecinin tamamlanmasını beklediği ifade edildi. Bu transferde Valentin Rosier'in tercihi hayli belirleyici olacak. Fransız futbolcu, şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş'ta kalmayı istiyor.



Aboubakar'a Fenerbahçe Kancası!

Skorer'in haberine göre Vincent Aboubakar için Fenerbahçe resmen devreye girdi. Sarı Lacivertliler, Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük katkıda bulunan Aboubakar için resmi girişimlere başladı. Sözleşmesinde "30 resmi maçta oynarsa sözleşmesi 1 yıl uzar" bulunan Aboubakar, 29 karşılaşmada forma giydiği için serbest oyuncu statüsü kazandı. Siyah beyazlılardan geçen sezon 1.5 milyon Euro kazanan Aboubakar'a Beşiktaş, Fenerbahçe ve Arap yarım adasından teklifler bulunduğu öğrenildi.

Sözleşmesinde "30 resmi maçta oynarsa sözleşmesi 1 yıl uzar" bulunan Aboubakar, 29 karşılaşmada forma giydiği için serbest oyuncu statüsü kazandı. Siyah beyazlılardan geçen sezon 1.5 milyon Euro kazanan Aboubakar'a Beşiktaş, Fenerbahçe ve Arap yarım adasından teklifler bulunduğu öğrenildi.



Edin Visca Adım Adım Fenerbahçe'ye!

Geçtiğimiz dönemlerde Boşnak oyuncuyu kadrosuna katmak için tüm şartları zorlayan sarı-lacivertliler, mutlu sona yaklaştı. Başakşehir ile 2025'e kadar sözleşmesi olmasına rağmen bu transferden vazgeçmeyen Kanarya, Visca'nın da istekli olmasıyla imza aşamasına geldi. 31 yaşındaki futbolcu, yıllardır kendisinde ısrarcı olan Fenerbahçe'ye gitmek istediğini açık bir dille Başakşehir'e iletti.

Fotomaç'ta yer alan habere göre Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın Visca'nın satışına onay verdiği öğrenilirken, Fenerbahçe'nin bu transferde 3 milyon euro bonservis ve bir oyuncuyu takasta kullanacağı iddia edildi. Geçtiğimiz sezon başından bu yana birçok transferde olduğu gibi Emre Belözoğlu'nun Visca'da da kilit rol oynadığı ortaya çıktı. Belözoğlu'nun Başakşehir'de birlikte oynadığı yıldız futbolcuyla sürekli temas halinde olduğu belirtildi. 2020-21'de 36 resmi maçta oynayan tecrübeli kanat, 5 gol attı, 11 asist yaptı.

YORUMLAR 4
  • Fener aşkı 2 yıl önce Şikayet Et
    Rosiier fenere yakışmaz bence etkisiz enkudu abubakar viska iyi. rosier etkisiiiiiiiz. Faullü oyuncu fenerde sürekli KIRMIZIIIIIIIIIII olur
    Cevapla
  • Tortumlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Boşca neden penaltıyı atmadığı belli oluyor
    Cevapla
  • Şems 2 yıl önce Şikayet Et
    Fiyatı artırarak birbirinize kazık çakmaya devam edin. Böylece Türk futbolu kurtulur.
    Cevapla
  • Samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Taktik değişmiş geçen sene başka takımların istediğini alıyordu. Şimdi sorınun kaynağına inilmiş rakibin direk futbolcusu alınacak.
    Cevapla