Altınordu Samsunspor maçı canlı izle! BeIN Sports TFF 1. Lig Play Off maçı canlı skor takip!

Altınordu Samsunspor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. TFF 1. Lig Play Off maçlarının ilkinde İzmir temsilcisi Samsunspor'u konuk ediyor. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumunda karşı karşıya gelecek olan iki takım arasında oynanacak olan müsabakada avantajlı skoru elde eden taraf süper lige yakın olacak. İşte merak eden taraftarlar için Altınordu Samsunspor maçı canlı skor takip!

Altınordu Samsunspor maçı canlı izle! BeIN Sports TFF 1. Lig Play Off maçı canlı skor takip!
Altınordu Samsunspor maçı canlı izle! BeIN Sports TFF 1. Lig Play Off maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 18.05.2021 17:30 GÜNCELLEME 18.05.2021 17:30

BeIN Sports ekranlarından Altınordu Samsunspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Altınordu TFF 1. Lig Play Off maçlarının ilk ayağında sahasında Samsun Ekibini ağırlıyor. İki takım arasında oynanacak olan maçta kazanan taraf rövanş karşılaşması öncesi avantaj yakalamış olacak. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumunda oynanacak olan maçta Altay İstanbulspor maçının galibinin rakibi de belli olacak. Merak eden taraftarlar için işte Altınordu Samsunspor maçı canlı takip skoru...

ALTINORDU SAMSUNSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Altınordu Samsunspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Altınordu TFF 1. Lig Play Off maçlarının ilk ayağında Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumunda Samsunspor'u konuk ediyor. 18 Mayıs Pazartesi günü saat 18.00'da başlayacak olan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Abdulkadir Bitigen düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Burak Pakkan üstlenecek. 

Altınordu Samsunspor Maçı Muhtemel 11'leri!

Altınordu: Erhan, Kahraman, Sinan, Salih, Metehan, Oğuzhan, Furkan, Emre, Recep, Ahmet İlhan, Enis

Samsunspor: Nurullah, Veli, Yalçın Mücahit, Erkam, Guido, Savicevic, Gökhan, Yasin, Ferhat, Nadir 

Altınordu Samsunspor Arasında Oynanan Maçlar

Altınordu ile Samsunspor lig tarihinde 17. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce 16 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan müsabakalarda Samsunspor 8 kez galip gelirken, Altınordu 2 kez kazanan taraf oldu. Geride kalan 6 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.