Antalyaspor Konyaspor maçı canlı izle! BeIN Sports Antalya Konya maçı canlı skor takip!

Antalyaspor Konyaspor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Akdeniz Ekibi Süper Lig'in 42. haftasında sahasında Yeşil Beyazlıları konuk ediyor. 3 puan farkla küme düşme hattından uzak duran Kırmızı Beyazlılar sahasında oynanacak olan sezonun son maçından galip ayrılmak istiyor. Lig bitmeden ilk 10 içerisinde yer almak isteyen İç Anadolu Ekibi ise deplasmanda galip gelmek istiyor. Merak eden futbol severler için işte Antalya Konya maçı canlı skor takip!

Antalyaspor Konyaspor maçı canlı izle! BeIN Sports Antalya Konya maçı canlı skor takip!
Antalyaspor Konyaspor maçı canlı izle! BeIN Sports Antalya Konya maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 15.05.2021 17:30 GÜNCELLEME 15.05.2021 17:30

 BeIN Sports ekranlarından Antalyaspor Konyaspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 42. haftasında Kırmızı Beyazlılar evinde İç Anadolu Temsilcisini ağırlıyor. Ersun Yanal yönetimindeki Akdeniz Ekibi hedefsiz kaldığı ligin son haftasında sahasında galibiyet almanın hesaplarını yapıyor. Deplasmanda oynayacağı maçı kazanmanın planlarını yapan Yeşil Beyazlılar ise ligin son maçında ilk on içerisinde yer almak için mücadele verecek. Merak eden taraftarlar için Antalya Konya maçı canlı takip skoru...

ANTALYASPOR KONYASPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Antalyaspor Konyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Antalyaspor Süper Lig'in 42. ve son haftasında Antalya Stadyumunda Konyaspor'u konuk edecek. 15 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00'da başlayacak olan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Suat Arslanboğa'nın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Esat Sancaktar yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Burak Pakkan üstlenecek. 

Antalyaspor Konyaspor Maçı Muhtemel 11'leri!

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Naldo, Kudryashov, Nuri, Hakan, Ribeiro, Amilton, Gökdeniz, Podolski

Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Amir, Jevtovic, Milosevic, Shengelia, Sekidika, Cikalleshi

Antalyaspor ve Konyaspor'da Maç Öncesi Eksikleri

Sahasında Yeşil Beyazlıları konuk edecek olan Antalyaspor'da sakatlıkları bulunan Doğukan Sinik ile Drole forma şansı bulamayacak. Öte yandan deplasmanda Akdeniz Temsilcisine konuk olacak olan Konyaspor'da ise Anicic, Bytqi, Alper Uludağ, Milosevic, Eduok ve Kravets, sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekler.