Sivasspor Kasımpaşa maçı canlı izle! BeIN Sports Sivas Kasımpaşa maçı canlı skor takip!

BeIN Sports ekranlarından Sivasspor Kasımpaşa maçı canlı olarak yayınlanıyor. Kırmızı Beyazlılar Süper Lig'in 42. haftasında sahasında İstanbul Ekibini ağırlıyor. Yiğidolar sahasında oynayacağı maçı kazanarak lig bitiminde 5. sırada yer almak istiyor. Paşa ise sezonu daha yukarılarda tamamlamak için sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Merak eden futbol severler için işte Sivas Kasımpaşa maçı canlı skor takip!

Sivasspor Kasımpaşa maçı canlı izle! BeIN Sports Sivas Kasımpaşa maçı canlı skor takip!
Sivasspor Kasımpaşa maçı canlı izle! BeIN Sports Sivas Kasımpaşa maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 15.05.2021 17:30 GÜNCELLEME 15.05.2021 17:30

 Sivasspor Kasımpaşa maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 42. haftasında Yiğidolar sahasında Lacivert Beyazlıları ağırlıyor. Rıza Çalımbay yönetiminde iyi bir sezon geçiren ve Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanmak isteyen Kırmızı Beyazlılar evinde kazanmak için sahaya çıkıyor. Deplasmanda Anadolu Ekibine konuk olacak olan İstanbul Temsilcisi ise 3 puanı cebine koyarak ligi üst sıralarda bitirmek istiyor. Merak eden taraftarlar için işte Sivas Kasımpaşa maçı canlı takip skoru...

SİVASSPOR KASIMPAŞA MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Sivasspor Kasımpaşa Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Sivasspor Süper Lig'in 42. haftasında Yeni 4 Eylül Stadında Kasımpaşa'yı konuk ediyor. 15 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00'da başlayacak olan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Mustafa Öğretmenoğlu'nun düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Abdullah Bora Özkaya yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Çağdaş Altay üstlenecek. 

Sivasspor Kasımpaşa Maçı Muhtemel 11'leri!

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet, Caner, Cofier, Uğur, Claudemir, Fajr, Hakan, Boyd, Gradel, Kayode

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Brecka, Luckassen, Haddadi, Sadiku, Tarkan, Yusuf, Anıl, Hajradinovic, Koomson

Sivasspor ve Kasımpaşa'da Maç Öncesi Eksikler

Sahasında Lacivert Beyazlıları konuk edecek olan Sivasspor'da sakatlıkları bulunan Yatabare, Kamara ve Yusuf Erdoğan'ın yanı sıra kart cezası Robin Yalçın bu maçta forma giyemeyecek. Deplasmanda Yiğidoya konuk olacak Kasımpaşa'da ise sakatlıkları süren Hodzic, Jeanvier, Koita, Tosic ve Drinkwater görev alamayacakken, kart cezalısı Thelin kadroda kendine yer bulamadı.