Trabzonspor Gençlerbirliği maçı canlı izle! BeIN Sports TS Gençlerbirliği maçı canlı skor takip!

Trabzonspor Gençlerbirliği maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Bordo Mavililer Süper Lig'in 42. haftasında sahasında Başkent Ekibini konuk edecek. Karadeniz Temsilcisi rakibini yenmesi durumunda puanını 71'e çıkararak ligi tamamlamış olacak. Kırmızı Siyahlılar ise deplasmanda güçlü rakibini yenerek lig de kalmak için son şansını değerlendirmek istiyor. İşte TS Gençlerbirliği maçı canlı skor takip!

Trabzonspor Gençlerbirliği maçı canlı izle! BeIN Sports TS Gençlerbirliği maçı canlı skor takip!
Trabzonspor Gençlerbirliği maçı canlı izle! BeIN Sports TS Gençlerbirliği maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 15.05.2021 20:00 GÜNCELLEME 15.05.2021 20:00

BeIN Sports ekranlarından Trabzonspor Gençlerbirliği maçı canlı olarak yayınlanıyor. Karadeniz Ekibi Spor Toto Süper Lig'in 42. haftasında sahasında Kırmızı siyahlıları ağırlıyor. Lig'de herhangi bir iddiası kalmayan Bordo Mavililer sahasında oynayacağı maçı kazanarak sezonu mutlu bir şekilde tamamlamak istiyor. Ankara Temsilcisi ise deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak lig de kalmanın hesaplarını yapıyor. Merak eden taraftarlar için işte TS Gençlerbirliği maçı canlı takip skoru...

TRABZONSPOR GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Trabzonspor Gençlerbirliği Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? 

Trabzonspor Süper Lig'in son haftasında Medical Park Stadında Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. 15 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30'da başlayacak olan müsabaka BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Tugay Kaan Numanoğlu'nun düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Candaş Erbil yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Cihan Aydın üstlenecek.

Trabzonspor Gençlerbirliği Maçı Muhtemel 11'leri!

Trabzonspor: Uğurcan, Kamil Ahmet, Vitor Hugo, Edgar, Marlon, Baker, Yunus, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Johansson, Mert, Toure, Polomat, Soner, Lima, Mugni, Sefa, Ayite, Stancu

Trabzonspor ve Gençlerbirliği'nin Maç Öncesi Eksikleri

Trabzonspor'da Ankara Temsilcisine karşı oynanacak olan maçta sakatlıkları bulunan Djaniny ve Flavio süre alamayacak. Öte yandan kırmızı kart cezalısı olan Serkan Asan ve ceza alan Berat Özdemir'de bu maçın kadrosunda olmayacak. Deplasmanda Bordo Mavililere konuk olacak olan Gençlerbirliği'nde ise sarı kart cezalısı olan Piris Da Motta ve Furman'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Arda Kızıldağ, Candeias ve Sio'da Trabzon kafilesine dahil edilmedi.