Kayserispor Fenerbahçe maçı canlı izle! BeIN Sports Kayseri FB maçı canlı skor takip!

Kayserispor Fenerbahçe maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Sarı Lacivertliler Süper Lig'in 42. haftasında deplasmanda Anadolu Ekibine konuk oluyor. Lig'de Galatasaray ve Beşiktaş'ın 2 puan arkasında 3. sırada yer alan Kadıköy Temsilcisi rakibini yenerek şampiyon olmak için sahaya çıkıyor. Kümede kalma mücadelesi veren Sarı Kırmızılılar ise evinde kazanma parolasıyla yeşil sahaya adım atıyor. İşte Kayseri FB maçı canlı skor takip!

Kayserispor Fenerbahçe maçı canlı izle! BeIN Sports Kayseri FB maçı canlı skor takip!
Kayserispor Fenerbahçe maçı canlı izle! BeIN Sports Kayseri FB maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 15.05.2021 20:02 GÜNCELLEME 15.05.2021 20:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

BeIN Sports ekranlarından Kayserispor Fenerbahçe maçı canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in son haftası olan 42. haftada Sarı Lacivertliler ile Anadolu Ekibi karşı karşıya geliyor. Lig'de Şampiyonluk kilidinin açılacağı maçta Kadıköy temsilcisi deplasmanda rakibini mağlup ederek Galatasaray ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesini ümit edecek. Diğer taraftan düşme hattının hemen üzerinde yer alan İç Anadolu ekibi ise evinde oynayacağı maçı kazanarak Trabzonspor'un Gençlerbirliği'ni yenmesi durumunda umutlanacak. Merak eden taraftarlar için işte Kayseri FB maçı canlı takip skoru...

KAYSERİSPOR FENERBAHÇE MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Kayserispor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Kayserispor Süper Lig'in 42. haftasında Kadir Has Stadyumunda Fenerbahçe'yi konuk ediyor. 15 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30'da karşı karşıya gelecek olan iki takım arasında oynanacak maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Kayserispor Fenerbahçe Maçı Hakemi Belli Oldu

Süper Lig'in son haftasında oynanacak olan ve şampiyonluk düğümünü bir anlamda çözecek Kayserispor Fenerbahçe maçını hakemleri açıklandı. Halil Umut Meler'in düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Onur Özütoprak üstlenecek.

Kayserispor Fenerbahçe Maçı İlk 11'leri!

Kayserispor: Doğan, Kvrzic, Attamah, Paz, Aziz, Kolovetsios, Ramazan, Avramovski, Muhar, Henrique, İlhan

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Serdar, Szalai, Caner, Ozan, Sosa, Ferdi, Osayi, Pelkas, Valencia

Kayserispor ve Fenerbahçe'nin Maç Önceki Eksikleri

Sahasında Sarı Lacivertlileri ağırlayacak olan Kayserispor'da sakatlıkları bulunan Maglica, Sapunaru, Gustavo Campanharo, Miguel Lopes, Ömer Uzun ve Lung görev alamayacak. Diğer taraftan deplasmanda Sarı Kırmızılılara konuk olacak olan Fenerbahçe'de ise Diego Perotti, İrfan Can Kahveci, Ademi ve Sinan Gümüş Sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Sarı kart cezalısı olan Gökhan Gönül ise Kayseri Kafilesine dahil edilmeyecek. 

YORUMLAR 2
  • Kayseri 2 yıl önce Şikayet Et
    Göztepespor Gençlerbirliğinden 1 puan alsa Kayseri ligde kalmayı garantiliyordu.Göztepe Gençler karşısına yedek kaleci ile çıktı.Göztepe yenildi.Kayseri -FB m maçı etkilenmiş oldu.FB Sıvası yenseydi.Ilginç bir maç olacaktı.Göztepe herkese eşit mesafede olduğunu söylüyor.BJk maçına da yedek kaleci ile çıksınlar.
    Cevapla
  • Eren 2 yıl önce Şikayet Et
    Sinan forma giyemeyecek demissiniz ancak muhtemel kadroda
    Cevapla