Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Aslan şampiyonluğu kaçırdı!

Galatasaray Yeni Malatyaspor maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Süper Lig'in 42. haftasında Sarı Kırmızılılar sahasında Anadolu Ekibini konuk etti. Süper Lig'in son maçında Şampiyonluk için sahaya çıkan Aslan 52'de Halil 60'da Babel ve 90'da Oğulcan'ın attığı golle rakibini 3-1 yendi. Ancak alınan bu skor Sarı Kırmızılıların şampiyon olmasına yetmedi. Malatya'nın tek golü ise 39'da Adem'den geldi. İşte, GS Malatya maçı özeti!

Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Aslan şampiyonluğu kaçırdı!
Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Aslan şampiyonluğu kaçırdı!
GİRİŞ 16.05.2021 00:08 GÜNCELLEME 16.05.2021 00:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

BeIN Sports ekranlarından Galatasaray Yeni Malatyaspor maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Spor Toto Süper Lig'in 42. haftasında Aslan evinde Anadolu Ekibini ağırladı. Şampiyonluk için sahaya çıkan Sarı Kırmızılılar 39. dakikada Adem'in attığı golle 0-1 geriye düştü. Karşılaşmanın ikinci yarısında baskısını arttıran Cimbom 52'de Halil Dervişoğlu ile beraberliği yakaladı. 60. dakikada bu kez sahneye çıkan ve Galatasaray'ı öne geçiren isim Ryan Babel oldu.Gol perdesini kapatan isim ise 90. dakikada Oğulcan Çağlayan oldu. Bu golle beraber Galatasaray evinde Malatyaspor'u 3-1 yenmesine karşın şampiyon olamadı. Merak eden taraftarlar için işte, GS Malatya maçı golleri ve özeti...

GALATASARAY YENİ MALATYASPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Galatasaray Yeni Malatyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray Süper Lig'in son haftasında Türk Telekom Stadyumunda Yeni Malatyaspor'u konuk etti. 15 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30'da başlayan karşılaşma BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. 

Galatasaray Yeni Malatyaspor Maçı Hakemi

Galatasaray ile Malatyaspor arasında oynanacak olan maç Sarı Kırmızılılar için şampiyonluk maçı anlamına da geliyor. Bu hafta karşı karşıya gelecek olan iki takım arasında oynanacak müsabakanın hakemliğini Cüneyt Çakır üstlendi. Çakır'ın yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Tarık Ongun yaptı. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Kutluhan Bilgiç üstlendi.

Galatasaray Yeni Malatyaspor Maçı İlk 11'leri!

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Gedson, Emre Akbaba, Arda, Babel, Halil Dervişoğlu

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Issam Chebake, Hadebe, Wallace, Karim Hafez, Mallan, Zeki, Mustafa, Fofana, Adem, Tetteh

Galatasaray Yeni Malatyaspor Maçı Öncesi Her İki Takımın Eksikleri

Galatasaray'da evinde oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı öncesinde sakatlıkları bulunan Emre Taşdemir, Omar Elabdellaoui ve Radamel Falcao'nun forma giymesi beklenmiyor. Öte yandan her iki takımda da kart cezalısı isim bulunmazken Yeni Malatyaspor'da sakat oyuncu da bulunmuyor.

YORUMLAR 1
  • Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes futbolunu oymasın Hataya yedi gol atmak kolaysa göztepeyede atar herhalde bu bjk bilmem anlata bildimmi iki maç peş peşe yenil ondan sonra ben şampiyon bakacağız bakalım kim şampiyon
    Cevapla