Konyaspor Trabzonspor maçı canlı izle! BeIN Sports Konya TS maçı canlı skor takip!

Konyaspor Trabzonspor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Bordo Mavililer Süper Lig'in 41. haftasında İç Anadolu Ekibine konuk oluyor. Trabzonspor lig de garantilediği 4.lüğüylü birlikte rakibi karşısında rahat oynayıp kazanmak istiyor. Lig'de 11. sırada bulunan Konya ise sahasında oynayacağı maçı kazanmanın yollarını arıyor. İşte Konya TS maçı canlı skor takip!

Konyaspor Trabzonspor maçı canlı izle! BeIN Sports Konya TS maçı canlı skor takip!
Konyaspor Trabzonspor maçı canlı izle! BeIN Sports Konya TS maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 11.05.2021 16:34 GÜNCELLEME 11.05.2021 16:34

BeIN Sports ekranlarından Konyaspor Trabzonspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Yeşil Beyazlılar Spor Toto  Süper Lig'in 41. haftasında sahasında Karadeniz Temsilcisini konuk ediyor. Avrupa kupalarına katılmayı garantileyen Bordo Mavililer deplasmanda oynayacağı maça rahat çıkıp kazanmanın yollarını arayacak. Lig bitmeden ilk 10 içerisine girmek isteyen Anadolu Ekibi ise evinde kazanmanın planlarını yapıyor. Merak eden taraftarlar için işte Konya TS maçı canlı takip skoru...

KONYASPOR TRABZONSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Konyaspor Trabzonspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Konyaspor Süper Lig'in 41. haftasında Medaş Konya Büyükşehir Stadyumunda Trabzonspor'u konuk ediyor. 11 Mayıs Salı günü saat 17.00'da başlayacak olan karşılaşma BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ali Şansalan'ın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Yusuf Bozdoğan ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Mustafa Kürşad Filiz üstlenecek. 

Konyaspor Trabzonspor Maçı İlk 11'leri!

Konyaspor: Sehic, Barış, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Adil, Hadziahmetovic, Shengelia, Sekidika, Rahmanovic, Cikalleshi

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Edgar, Hugo, Marlon, Kamil Ahmet, Baker, Bakasetas, Abdulkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban

Konyaspor Trabzonspor Arasında Oynanan Maçlar

Konyaspor ile Trabzonspor Süper Lig tarihinde 56. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce 55 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Konyaspor 13 kez galip gelirken, Trabzonspor 26 maçta kazanan taraf oldu. Geride kalan 16 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.