ZTK biletleri satışa ne zaman çıkacak? Ziraat Türkiye Kupası final maçı seyircili oynanacak!

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında 18 Mayıs tarihinde İzmir'de oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) final maçının seyircili oynanması kararı alındı. Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) aldığı karar doğrultusunda seyircili oynanacak olan maçın biletlerinin satışa ne zaman çıkacağı merak ediliyor. Peki, ZTK biletleri satışa ne zaman çıkacak? İşte finali seyircili oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı ile ilgili açıklamalar!

ZTK biletleri satışa ne zaman çıkacak? Ziraat Türkiye Kupası final maçı seyircili oynanacak!
ZTK biletleri satışa ne zaman çıkacak? Ziraat Türkiye Kupası final maçı seyircili oynanacak!
GİRİŞ 10.05.2021 15:31 GÜNCELLEME 10.05.2021 15:31

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) aldığı kararla birlikte Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) final maçının seyircili oynanmasına karar verildi. 18 Mayıs tarihinde İzmir'de karşılaşacak olan iki takım arasında oynanacak final maçının seyircili oynanma kararı verilmesiyle beraber, biletlerin ne zaman satışa çıkacağı merak edildi. Yapılan açıklamalar doğrultusunda, ZTK biletleri satışa ne zaman çıkacak? İşte finali seyircili oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı ile ilgili merak edilenler...

Ziraat Türkiye Kupası final maçı biletlerinin ne zaman satılacağı ve nasıl alınacağı son gelişmeler ile takip ediliyor. Türkiye Kupası final maçı için TFF'den gelen açıklamada seyircili oynanma kararı alındı. Söz konusu uygulama sadece ZTK finali için geçerli olacak. Sağlık tedbirler alınarak seyirciler final maçını izleyebilecek. Ancak müsabakanın biletlerinin ilerleyen günlerde satışa çıkması bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) Final Maçı Biletleri Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Ziraat Türkiye Kupası final maçının satışa çıkacağı tarihle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan maç için seyirci kararını açıkladı.

Finalin oynanacağı Gürsel Aksel Stadı'nın 3'te 1'i oranında seyirci alınacağı duyuruldu. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklama da, "Fraport-TAV Antalyaspor ile Beşiktaş arasında Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda 18 Mayıs Salı günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline stat tribün kapasitesinin üçte 1’i oranında seyirci alınacaktır." denildi. 

ZTK Final Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

TFF Yönetim Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası finalinin 18 Mayıs Salı günü İzmir’de Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanmasını kararlaştırdı. Fraport-TAV Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak final müsabakasının başlama saati ise 20.45 olarak belirlendi.