Denizlispor Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Aslan adım adım şampiyonluğa!

Denizlispor Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Yeşil Beyazlılar ile Aslan Süper Lig'in 41. haftasında karşı karşıya geldi. Karşılıklı atakların ve pozisyonların olduğu maçta Cimbomun gollerini 24'de Halil, 35'de Babel, 86 ve 89. dakikalarda ise Mohamed kaydetti. Ev sahibinin tek golü ise 62. dakikada Recep Niyaz'dan geldi. İşte Denizli GS maçı özeti!

Denizlispor Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Aslan adım adım şampiyonluğa!
Denizlispor Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Aslan adım adım şampiyonluğa!
GİRİŞ 12.05.2021 11:21 GÜNCELLEME 12.05.2021 11:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

BeIN Sports ekranlarından Denizlispor Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Sarı Kırmızılılar Spor Toto Süper Lig'in 41. haftasında deplasmanda Horozlara konuk oldu. Maça hızlı başlayan Aslan 24. dakikada Halil Dervisoğlu'nun attığı golle öne geçti. Cimbom adına ilk yarıda farkı ikiye çıkaran gol 35. dakikada Ryan Babel'den geldi. Ev sahibinin farkı bire indirdiği 62. dakikada golü kaydeden isim ise Recep Niyaz oldu. Maçın sonlarına doğru üst üste pozisyonlara giren Sarı Kırmızılılarda Mostafa Mohamed'in 86 ve 89. dakikalarda attığı golle skor 4-1'e geldi. Merak eden taraftarlar için işte Denizli GS maçı golleri ve özeti....

DENİZLİSPOR GALATASARAY MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Denizlispor Galatasaray Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Denizlispor Süper Lig'in 41. haftasında Denizli Atatürk Stadında Galatasaray'ı konuk etti. 11 Mayıs Salı günü saat 20.30'da başlayan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı.

Denizlispor Galatasaray Maçı İlk 11'leri!

Denizlispor: Abdulkadir, Muhammet Özkal, Leısmann, Sakıb, Ali Yavuz, Tusha, Hasan, Dıskerud, Recep Niyaz, Murawski, Rodallega

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Gedson, Arda, Emre Akbaba, Babel, Halil

Galatasaray'da 2 Oyuncu Denizli Kafilesinde Yok

Deplasmanda Denizlispor'la karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da 2 isim kafilede yer almadı. Sarı Kırmızılılarda sakatlığı bulunan Mostafa Mohamed ve Omar Elabdellaoui'nin bu maçta forma giymesi beklenmiyor. Öte yandan Aslanda kart cezalısı isimin bulunmaması Fatih Terim'in elini rahatlatıyor. 

Denizlispor'da Tek Eksik Ahmed Yasin

Sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Denizlispor'da tek eksik bulunuyor. Sakatlığı bulunan Ahmed Yasin Sarı Kırmızılılara karşı oynanacak olan maçın kadrosunda yer almayacak. 

YORUMLAR 4
  • sanane ismimden 2 yıl önce Şikayet Et
    omar son maçta oynar mı
    Cevapla
  • horozigo20 2 yıl önce Şikayet Et
    kubilay aktaşda eksik
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    sagal sözleşmesini feshetti nasıl 11de olabilir
    Cevapla
  • MELİH 2 yıl önce Şikayet Et
    donk cezalı ama luyindama oynar
    Cevapla