Fenerbahçe Sivasspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kanarya fırsat tepti!

Fenerbahçe Sivasspor maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Kadıköy Temsilcisi Süper Lig'in 41. haftasında sahasında Kırmızı Beyazlıları konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında baskısını arttıran sivas 45'de Kayode'nin golüyle öne geçti. Sivas adına farkı ikiye çıkaran gol 49'da Hakan'da attı. Kanaryanın tek golü ise 90'da Cisse'den geldi. İşte FB Sivas maçı özeti!

Fenerbahçe Sivasspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kanarya fırsat tepti!
Fenerbahçe Sivasspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kanarya fırsat tepti!
GİRİŞ 12.05.2021 12:04 GÜNCELLEME 12.05.2021 12:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

BeIN Sports ekranlarından Fenerbahçe Sivasspor maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Spor Toto Süper Lig'in 41. haftasında Sarı Lacivertliler sahasında Yiğidoları ağırladı. Karşılıklı atakların ve pozisyonların olduğu karşılaşmanın ilk yarısında, Olarenwaju Kayode'nin 45. dakikada attığı golle Kırmızı Beyazlılar öne geçti. Müsabakanın ilk yarısının hemen başında Anadolu Ekibi adına bu kez farkı ikiye çıkaran gol 49'da Hakan Arslan'dan geldi. Maçın skorunu tayin eden gol ise Kanarya adına 90.dakikada Papiss Demba Cissé'den geldi. Bu skorla beraber Sivasspor deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Merak eden taraftarlar için işte FB Sivas maçı golleri ve özeti...

FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Süper Lig'in 41. haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadında Sivasspor'u konuk ediyor. 11 Mayıs Salı günü saat 20.30'da başlayacak olan müsabaka BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Fenerbahçe Sivasspor Maçı İlk 11'leri!

Fenerbahçe: Harun, Gökhan, Attila, Tisserand, Caner, Sosa, Ozan, İrfan Can, Mesut Özil, Pelkas, Valencia

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet Oğuz, Robin Yalçın, Caner Osmanpaşa, Uğur, Cofie, Hakan Arslan, Fajr, Ninga, Gradel, Kayode

Fenerbahçe'de 7 İsim Sivas Maçı Kadrosunda Yok!

Fenerbahçe'de hafta içi oynanacak olan Sivas maçı öncesi 7 isim kadroya dahil edilmesi. Sarı Lacivertlilerde sakatlığı bulunan Altay Bayındır, Diego Perotti, Samatta, Nazım Sangare, Sedar Aziz, Sadık Çiftpınar ve Sinan Gümüş Yiğidolara karşı forma giyemeyecek. Öte yandan Kadıköy Temsilcisinde cezalı ismin bulunmaması Emre Belözoğlu'nu elini biraz rahatlattı. 

Sivasspor'da 2 Oyuncu İstanbul Kafilesinde Yer Almadı

Süper Lig'in 41. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Sivasspor'da iki isim kadroda yer almadı. Yiğidolarda sakatlığı bulunan Mustapha Yatabaré ve Marcelo Augusto Ferreira Teixeira Sarı Lacivertlilere karşı forma giyemeyecek. 

YORUMLAR 1
  • evim 2 yıl önce Şikayet Et
    selam
    Cevapla