Antalyaspor Göztepe maçı canlı izle! BeIN Sports Antalya Gözgöz maçı canlı skor takip!

Antalyaspor Göztepe maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Akdeniz Ekibi Süper Lig'in 39. haftasında sahasında Sarı Kırmızılıları konuk ediyor. Son haftalarda kötü bir performans ortaya koyan Ersun Yanal ve öğrencileri sezon bitmeden ilk 10 içinde yer almak istiyor. İzmir Temsilcisi ise deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak lig de ki konumunu korumak istiyor. İşte Antalya Gözgöz maçı canlı skor takip!

Antalyaspor Göztepe maçı canlı izle! BeIN Sports Antalya Gözgöz maçı canlı skor takip!
Antalyaspor Göztepe maçı canlı izle! BeIN Sports Antalya Gözgöz maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 02.05.2021 15:30 GÜNCELLEME 02.05.2021 15:30

BeIN Sports ekranlarından Antalyaspor Göztepe maçı canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 39. haftasında Akdeniz Temsilcisi evinde Sarı Kırmızılıları ağırlıyor. Lig'de kötü bir seriye giren ve üst üste mağlubiyetler alan Kırmızı Beyazlılar evinde oynayacağı maçı kazanarak ilk on içerisinde kendine yer açmak istiyor. Ünal Karaman yönetimindeki Ege Ekibi ise deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. Merak eden taraftarlar için  Antalya Gözgöz maçı canlı takip ve skoru...

ANTALYASPOR GÖZTEPE MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Antalyaspor Göztepe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Antalyaspor Süper Lig'in 39. haftasında Antalya Stadyumu'nda Göztepe'yi konuk ediyor. 2 Mayıs Pazar günü saat 16:00'da başlayacak olan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Atilla Karaoğlan'ın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Erdoğan Özkaya üstlenecek. 

Antalyaspor Göztepe Maçı Muhtemel 11'leri!

Antalyaspor: Boffin, Naldo, Bahadır, Podolski, Kudriashov, Fredy, Serdar Gürler, Ufuk, Amilton, Mert, Bünyamin

Göztepe: İrfan Can, Gassama, Kerim, Atınç, Berkan, Obinna, Soner, Diabate, Halil, Ndiaye, Jahovic

Antalyaspor Göztepe Arasında Oynanan Maçlar

Antalyaspor ile Göztepe Süper Lig tarihinde 32. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce 31 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Antalyaspor 13 kez galip gelirken, Göztepe 10 kez kazanan taraf oldu. Geride kalan 8 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.