Samsunspor Ankaraspor maçı canlı izle! TRT Spor TFF 1. Lig maçı canlı skor takip et!

Samsunspor Ankaraspor maçı TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak TFF 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor evinde hedefi kalmayan Ankaraspor’u konuk ediyor. Zirve yarışında Giresunspor ve Adana Demirspor’la aynı puana sahip olan kırmızı beyazlılar bu maçta galip gelerek Süper Lig’e bir adım daha yaklaşmanın hesaplarını yapıyor. İşte Samsunspor Ankaraspor canlı izle!

Samsunspor Ankaraspor maçı canlı izle! TRT Spor TFF 1. Lig maçı canlı skor takip et!
Samsunspor Ankaraspor maçı canlı izle! TRT Spor TFF 1. Lig maçı canlı skor takip et!
GİRİŞ 01.05.2021 15:45 GÜNCELLEME 01.05.2021 15:45

TFF. 1 Lig’de zirve yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Samsunspor Ankaraspor ile saat 16.00’da karşılaşacak. Şampiyonluk hesapları yapan Samsunspor evinde bitime iki hafta kala küme düşen Ankaraspor’u konuk ediyor. Samsunspor bu sezon oynadığı 32 karşılaşmada sadece 4 kez mağlup olarak ulaşılması zor olan bir istatistiğe imza attı. Oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri 53 kez havalandıran kırmızı beyazlılar kalesinde ise 24 gole engel olamadı. Samsunspor’da son haftalarda Nadir Çiftçi ve Yasin Öztekin’in performansı tecrübeli teknik adam Ertuğrul Sağlam’ın yüzünü güldürüyor. İşte TRT Spor Samsunspor Ankaraspor maçı canlı izle!

Samsunspor Ankaraspor Maçı Canlı İzlemek İçin Tıklayınız!

Samsunspor Ankaraspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

Samsunspor ile Ankaraspor arasında oynanan mücadele 1 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak. Mücadele 16.00’da TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Samsunspor Ankaraspor 11’leri Belli Oldu!

Samsunspor: Nurullah, Veli, Yalçın Kılınç, Guido Koçer, Gökhan Karadeniz, Savicevic, Djedje, Yasin Öztekin, Mücahit Albayrak, Nadir Çiftçi, Erkam Reşmen

Ankaraspor:  Tomas Mejias, Ali Ülgen, Gökhan Akkan, Abrulrahman Umar, Mahmut Akan, Erdem Çetinkaya, Mudimu, Ali Kaya, Darko Bodul, Barış Zeren, Marcus Pedersen

Burak Şeker Düdük Çalacak!

TFF 1. Lig 33. hafta mücadelesinde Burak Şeker düdük çalarken Şeker’in yardımcılıklarını Abdullah Uğur Sarı, Mehmet Akıncık yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Şeref Taştan olacak.

TFF 1. Lig Zirvede Puan Durumu

1- Adana Demirspor 64 P

2-Giresunspor 64 P

3-Samsunspor 64 P

4-İstanbulspor 60 P.

5-Altay 57 P.

6-Altınordu 54 P.

7- Keçiörengücü 52 P.

8- Ümraniyespor 50 P.